Kontakta Byggfirma i Stockholm

Byggaren i Stockholm är ett byggföretag som kan ta oss an många olika typer av byggprojekt i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med att bygga hus, garage, carport, altan, fritidshus eller attefallshus. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Husbyggnationer

Vi bygger villor, fritidshus & attefallshus

Altanbyggnationer

Vi bygger altaner, pool & uterum till trädgården

Garage- & Carportsbyggen

Byggnation av garage, carports & förråd

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av
  Söker ni hjälp från en byggare?

  Du kan vända dig till oss för olika typer av byggprojekt. Samma grundläggande villkor gäller för alla tjänster: Du får en kontaktperson i projektledningen som kan föra dialog med dig och svara på frågor under hela tiden som projektet pågår.

  Alla byggprojekt genomförs med garanti om att tid- och budgetplaneringen håller.

  Byggföretag i Stockholm Vi tar oss an bygguppdrag både från privatkunder, företag, BRF:er med flera.

  Byggföretag som tar hand om projektet från start till mål

  Hur mycket ett byggprojekt kostar beror på en mängd olika faktorer som markförhållanden, storlek på projektet, materialval och mycket annat. Självklart vill du veta hur mycket jobbet kommer att kosta innan vi sätter igång med arbetet. Vi diskuterar gärna förutsättningarna för just ditt projekt. Från budget till tidshorisont, materialval och allt annat du kan tänkas fundera över. Utifrån det erbjuder vi dig en kostnadsfri offert.

  Kontakta oss för ett kostnadsfritt prisförslag!

  Vi kommer gärna förbi på ett kostnadsfritt besök och ser över fastigheten. Mejla oss gärna på offert@bygga-stockholm.se så återkommer vi så fort som möjligt.

  Byggfirman för ditt drömhus i Stockholm

  Oroa dig inte om det är så att du inte har koll på alla detaljer. Vi gör det vi är bäst på så att du ska kunna göra det du är bäst på. Som husbyggare är vi vana vid att ta fram lösningar för alla typer av byggrelaterade utmaningar. Det inkluderar detaljplaner, förslag på material, praktiska tips och råd och mycket annat. I vissa fall, särskilt om det berör ett storskaligt uppdrag, kan det vara till stor hjälp för oss om vi kan besöka byggplatsen på förhand. Detta för att kunna avgöra exakt hur mycket projektet kommer att kosta och hur det ska genomföras på bästa sätt. Hör av dig till oss så sätter vi bollen för ditt byggprojekt i rullning!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-403 04 735
   Mail: offert@bygga-stockholm.se

   Axplock av våra byggtjänster

   • Garage
   • Lösvirkeskonstruktioner
   • Fritidshus
   • Poolbyggen
   • Till- och nybyggnationer
   • Altaner
   • Carport
   • Förråd
   • Stenhus
   • Badrum och VVS
   • Bygge av sommarstuga

   Saknar du någonting i listan?

   Vi har fler strängar på vår lyra. Hör av dig till oss med en förfrågning om just ditt drömprojekt. Vi är säkra på att vårt certifierade arbetslag ska kunna hjälpa dig. Så länge ditt projekt har att göra med att någonting ska byggas i Stockholm kommer vi kunna svara på dina frågor.

   Vi kan ta vid arbetet med redan påbörjade byggnationer såväl som ta det från projektering till nyckelfärdigt.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   När vi ville ha ett nytt fritidshus till trädgården vände vi oss till Byggaren i Stockholm. Vi bor i Åkersberga, men trots avståndet var punktligheten stor. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre än vi vågat hoppas. Vi rekommenderar!

   Lena S, Åkersberga

   Har anlitat Byggaren i Stockholm ett par gånger. Alltid perfekt resultat oavsett vad det är de utför för jobb. Trevligt bemötande med och mycket hjälp vid val av material och liknande. Proffsig projektledare som tog sig tid att lyssna på våra idéer och behov.

   Mats L, Liljeholmen

   När vi drabbades av fuktskador på villan blev stressen stor, men Byggaren i Stockholm kunde lugna oss genom att pedagogiskt förklara hur det kunde åtgärdas. Sen genomförde de arbetet och allt skedde enligt deras planering. Perfekt för oss.

   Thomas Y, Enskede

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid byggnationer i Stockholm, Sörmland & Uppland

   Behöver vi söka bygglov?

   Det beror på vilket arbete som ska göras. Generellt behövs bygglov bara om byggnaden kommer ändra storlek eller karaktär. Gäller det bara reparationer behövs inte bygglov. Om du är osäker kan du kontakta oss så kan vi komma förbi och se över byggnationen.

   Vad är ROT-avdraget?

   ROT-avdraget är ett skatteavdrag för privatpersoner och fastighetsägare. Det gäller inte för arbeten som görs för företag. ROT-avdraget hjälper er att sänka arbetskostnaden med 30 %, vilket innebär en rätt rejäl sänkning av den totala kostnaden.

   Hur många kontaktpersoner kommer vi ha?

   När du anlitar Bygga Stockholm har ni en och samma kontaktperson under hela processen. Detta är för att vi är en totalentreprenör som tar hand om hela projektet och alla hantverkare på arbetsplatsen. Det innebär att ni kan slappna av i lugn och ro.

   Hur mycket kostar det att bygga altan?

   Det kan variera mycket för vad kostnaden blir för att bygga en altan. Kostnaden beror bland annat på hur stort arbete som behöver göras och vilka material som används. För att få en fri offert med kostnadsförslag kan du vända dig till oss på Bygga Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-403 04 735
    Mail: offert@bygga-stockholm.se

    Offert? Klicka här