Stomresning i Stockholm

Det är alltid bäst att kontakta en seriös byggfirma när du vill ha hjälp med stomresning. Stomresning använder vi oss av när vi ska hjälpa dig att montera ett hus som du vill bygga från grunden. Vår professionella byggfirma ser till att du får väggar, bärande väggar inomhus, samt takstolar och undertak på plats. Med oss blir det enkelt att få dina drömmars bostad!

Bygga Husstomme

Vi hjälper dig att bygga stommar till fastigheter av alla slag – från fritidshus till 2-plansvillor, företag och butiker. 

Skräddarsydda Sadeltakstolar

Vi bygger stommar, skräddarsydda efter dina önskemål.

Husbyggare

Ett byggbolag för ditt husbygge. Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behov av en Stomresning i Stockholm? Bekymmersfri montering av stommar & husbyggnation

  Byggfirma med fokus på kunden

  Det är mycket viktigt för oss att du känner dig trygg med vår byggentreprenad. Därför erbjuder vi dig alltid de bästa och smidigaste lösningarna. Naturligtvis får du själv vara med och inflika när vi sätter ihop din lösning, så att du får ett byggprojekt som passar din budget och livsstil. Vi arbetar alltid med kunden i fokus för en kundorienterad och mer personlig byggfirma.

  Beställ en gratis offert från oss idag

  Vi förstår att det är viktigt för dig att veta hur mycket arbetet kommer gå på. Oavsett om du anlitar oss som fastighetsägare, företagare eller privatperson har du rätt att beställa en kostnadsfri offert på arbetet. Våra offerter är alltid noggrant detaljerade, så du slipper oroa dig för oförutsedda avgifter. Med en fast tidsplan kan du också planera din vardag mycket lättare.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-403 04 735
   Mail: offert@bygga-stockholm.se

   ROT-avdrag när du anlitar oss privat

   Med vår totalentreprenad blir det lekande lätt för dig att bygga ditt hus. Under ett och samma tak har vi samlat några av Stockholms bästa hantverkare, så att du får hjälp med hela ditt byggprojekt från början till slut. När du vill ha hjälp med resning av stommar och renovering kan du komplettera med ROT-avdraget för 30 % reducering av kostnaden. Vi tar ditt personnummer i samband med bokning och sköter därefter hela ansökan med Skatteverket. Din faktura är alltid reducerad och klar när du får den i handen.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   När vi ville ha ett nytt fritidshus till trädgården vände vi oss till Byggaren i Stockholm. Vi bor i Åkersberga, men trots avståndet var punktligheten stor. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre än vi vågat hoppas. Vi rekommenderar!

   Lena S, Åkersberga

   Har anlitat Byggaren i Stockholm ett par gånger. Alltid perfekt resultat oavsett vad det är de utför för jobb. Trevligt bemötande med och mycket hjälp vid val av material och liknande. Proffsig projektledare som tog sig tid att lyssna på våra idéer och behov.

   Mats L, Liljeholmen

   När vi drabbades av fuktskador på villan blev stressen stor, men Byggaren i Stockholm kunde lugna oss genom att pedagogiskt förklara hur det kunde åtgärdas. Sen genomförde de arbetet och allt skedde enligt deras planering. Perfekt för oss.

   Thomas Y, Enskede

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid byggnationer i Stockholm, Sörmland & Uppland

   Behöver vi söka bygglov?

   Det beror på vilket arbete som ska göras. Generellt behövs bygglov bara om byggnaden kommer ändra storlek eller karaktär. Gäller det bara reparationer behövs inte bygglov. Om du är osäker kan du kontakta oss så kan vi komma förbi och se över byggnationen.

   Vad är ROT-avdraget?

   ROT-avdraget är ett skatteavdrag för privatpersoner och fastighetsägare. Det gäller inte för arbeten som görs för företag. ROT-avdraget hjälper er att sänka arbetskostnaden med 30 %, vilket innebär en rätt rejäl sänkning av den totala kostnaden.

   Hur många kontaktpersoner kommer vi ha?

   När du anlitar Bygga Stockholm har ni en och samma kontaktperson under hela processen. Detta är för att vi är en totalentreprenör som tar hand om hela projektet och alla hantverkare på arbetsplatsen. Det innebär att ni kan slappna av i lugn och ro.

   Hur mycket kostar det att bygga altan?

   Det kan variera mycket för vad kostnaden blir för att bygga en altan. Kostnaden beror bland annat på hur stort arbete som behöver göras och vilka material som används. För att få en fri offert med kostnadsförslag kan du vända dig till oss på Bygga Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-403 04 735
    Mail: offert@bygga-stockholm.se

    Offert? Klicka här