Byggföretag i Norrtälje & Roslagen

Funderar du på att bygga uthus eller friggebod? Eller är du kanske i behov av renovering i köket eller taket? Välkommen till vårt byggföretag! Vi har hjälpt människor i Norrtälje och Roslagen med omnejd med det mesta inom nybyggnation och renovering.

Nybyggnation

Vi har byggt under åren garage, carports, uteplats och attefallshus.

Renovering

Dags att renovera? vi har byggt om kök, badrum, tvättrum m.fl.

Om- & Tillbyggnad

Vi hjälper er med takfönster, takterrass & takkupa.

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Erfaren Byggfirma i Norrtälje & Roslagen Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom nybyggnation, ombyggnation, tillbyggnation och renovering.

  Trygg renoveringsfirma med fokus på kvalitet

  Punktlighet och noggrannhet är något som vi värderar högt. Det betyder att slutresultatet blir bra, att våra kunder blir nöjda och att våra snickare och hantverkare känner sig säkra. Vi har jobbat på villor och sommarhus, kyrkor, skolor, gemensamma tvättstugor och allt däremellan. Inget projekt är för litet eller stort, så hör av dig med vad du är ute efter så kan vi säkert ta fram en lösning tillsammans!

  Lojala och pålitliga snickare

  Vi har utfört renoveringar och nybyggnation i Norrtälje, Roslagen, Rimbo, Rånäs, Knutby, Uppsala, Edsbro, Älmsta, Almunge, Knivsta, Finsta, Hallstavik, Blidö, Brottby, Lövsta, Närtuna och Finsta. Projekten har varit både små och stora. Som totalentreprenör kan vi även ta hand om större nybyggnationer av till exempel villa, då vi har ett brett kontaktnät med andra pålitliga byggfirmor i området.

  Brett tjänsteutbud med totalentreprenad

  Under våra drygt 20 år i byggbranschen har vi fått erfarenhet och kunskap inom de flesta områden. Vi kan till exempel hjälpa dig med följande:

  • Köksrenovering
  • Badrumsrenovering
  • Tvättstugerenovering
  • Källarrenovering
  • Bygga altan
  • Bygga friggebod och attefallshus
  • Lägga tak
  • Stenläggning
  • Anläggning och markarbeten
  • Renovering av hus, lägenhet och kyrkor
  • Nybyggnation av altan och garage

  Hör av dig i dag för kostnadsfri offert

  Du är välkommen att ringa, maila eller besöka vårt kontor, oavsett om du är privatperson eller företag. Vi ger alltid offert utan extra kostnad och kan även göra platsbesök. Glöm inte att använda rotavdraget om du är privatperson. Det kan spara in många tusenlappar (upp till 50 000 kr) när allting är klart. Innan du anlitar oss kan du naturligtvis kontakta oss om du har några funderingar.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-403 04 735
   Mail: offert@bygga-stockholm.se

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid byggnationer i Stockholm, Sörmland & Uppland

   Behöver vi söka bygglov?

   Det beror på vilket arbete som ska göras. Generellt behövs bygglov bara om byggnaden kommer ändra storlek eller karaktär. Gäller det bara reparationer behövs inte bygglov. Om du är osäker kan du kontakta oss så kan vi komma förbi och se över byggnationen.

   Vad är ROT-avdraget?

   ROT-avdraget är ett skatteavdrag för privatpersoner och fastighetsägare. Det gäller inte för arbeten som görs för företag. ROT-avdraget hjälper er att sänka arbetskostnaden med 30 %, vilket innebär en rätt rejäl sänkning av den totala kostnaden.

   Hur många kontaktpersoner kommer vi ha?

   När du anlitar Bygga Stockholm har ni en och samma kontaktperson under hela processen. Detta är för att vi är en totalentreprenör som tar hand om hela projektet och alla hantverkare på arbetsplatsen. Det innebär att ni kan slappna av i lugn och ro.

   Hur mycket kostar det att bygga altan?

   Det kan variera mycket för vad kostnaden blir för att bygga en altan. Kostnaden beror bland annat på hur stort arbete som behöver göras och vilka material som används. För att få en fri offert med kostnadsförslag kan du vända dig till oss på Bygga Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-403 04 735
    Mail: offert@bygga-stockholm.se

    Offert? Klicka här