Ut- & Tillbyggnad av Hus i Stockholm

Har du tankar på att bygga ut en fastighet? Vi är en professionell totalentreprenör i Stockholm som hjälper våra kunder med alla typer av påbyggnader av fastigheter. Vi är tillgängliga och lyhörda och finns med våra kunder hela vågen, från projektplanering till färdig påbyggnad. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Utbyggnad av Hus

Vi hjälper dig genom hela tillbyggnadsprocessen, från bygglovsansökan och planering.  

Bygga till Takkupa

Vi bygger till takkupor, balkonger & uterum, skräddarsydda efter dina önskemål.

Totalentreprenör

Totalentreprenad innebär att vi tar ett helhetsansvar över tillbyggnaden & arkitekt.

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Tillbyggnad & utbyggnad av hus åt kunder i Stockholm En totalentreprenör från bygglov till färdig ombyggnation.

  En tillbyggnad är en bra affär

  Genom att utföra en tillbyggnad med till exempel ett uterum eller skärmtak, balkong, burspråk eller ny boyta höjer du fastighetsvärdet. Bruksvärdet av fastigheten ökar förstås det också.

  Exempel på ut- och tillbyggnader vi genomför

  • Takkupa
  • Altan
  • Burspråk
  • Terrass
  • Balkong
  • Separat entré
  • Extra sovrum, kontor, TV-rum m.m.
  • Attefallstillbyggnader (15 kvm)

  Enkelt att bygga till när du anlitar en totalentreprenör

  Vi kan hjälpa dig med tillbyggnaden från grundläggning till färdig tillbyggnad. Totalentreprenad innebär att vi tar ett helhetsansvar över tillbyggnaden. Vi bygger, målar och snickrar. För till exempel VVS, el och andra tjänster som kräver specialistkompetens tar vi hjälp av våra samarbetspartners.

  Vi bygger ut fastigheter som:

  • Hus
  • Torp
  • Gammalt hus
  • Villa
  • Sommarstuga
  • Radhus
  • 2-plansvilla
  • Fritidshus
  • Sutterängsvåning

  Hur mycket får man bygga till en fastighet?

  Oavsett hur stor eller liten tillbyggnad du vill att vi ska hjälpa dig med är det en bra idé att kontakta byggnadskontoret i din kommun i förväg. Du får genomföra vad som kallas för ett Attefallstillbyggnad utan bygglov. Det är en tillbyggnad som får omfatta max 15 kvadratmeter. Om du vill bygga ut större än så finns den tillåtna gränsen för utbyggnader specificerad i byggrätten för den aktuella fastigheten.

  Du får sänkt kostnad med ROT-avdraget vid utbyggnad av din bostad

  Om du vill bygga ut en bostad du är folkbokförd i och själv äger så har du rätt till ROT-avdrag. ROT-avdraget kan uppgå till som mest 50 000 kronor per år, och det är alltså det belopp du som mest kan prissänka en tillbyggnad med. Du får gärna höra av dig till oss om du undrar något om ROT och dina möjligheter att dra nytta av det.

  Kontakta oss och prata tillbyggnad

  Om du vill bygga ut huset kontaktar du oss. Om det redan finns en detaljerad plan för utbyggnaden kan du lämna in en förfrågan direkt. Vi finns också här för att svara på frågor, diskutera materialval och andra frågor. Som vi nämnde tidigare kan vi hjälpa dig genom hela tillbyggnadsprocessen, från bygglovsansökan och planering. Vi ger dig ett prisförslag, helt utan kostnad, som inte förpliktigar dig till någonting.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-403 04 735
   Mail: offert@bygga-stockholm.se

   Välj en trygg och auktoriserad byggfirma i Stockholm Byggbolaget för din husbyggnation i Stockholm

   Nöjda kunder

   Byggaren i Stockholm fokuserar på genomgående kvalité och nöjda kunder i allt vi gör. Vi har därför många återkommande kunder.

   Miljövänligt byggföretag

   Vårt byggföretag arbetar kontinuerligt för att minska vår påverkan på klimatet och letar alltid efter miljövänliga lösningar.

   Prisvärda byggnationer

   Byggaren i Stockholm erbjuder alltid prisvärda byggnationer med kvalitetsmaterial från ledande leverantörer i Sverige.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   När vi ville ha ett nytt fritidshus till trädgården vände vi oss till Byggaren i Stockholm. Vi bor i Åkersberga, men trots avståndet var punktligheten stor. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre än vi vågat hoppas. Vi rekommenderar!

   Lena S, Åkersberga

   Har anlitat Byggaren i Stockholm ett par gånger. Alltid perfekt resultat oavsett vad det är de utför för jobb. Trevligt bemötande med och mycket hjälp vid val av material och liknande. Proffsig projektledare som tog sig tid att lyssna på våra idéer och behov.

   Mats L, Liljeholmen

   När vi drabbades av fuktskador på villan blev stressen stor, men Byggaren i Stockholm kunde lugna oss genom att pedagogiskt förklara hur det kunde åtgärdas. Sen genomförde de arbetet och allt skedde enligt deras planering. Perfekt för oss.

   Thomas Y, Enskede

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid byggnationer i Stockholm, Sörmland & Uppland

   Behöver vi söka bygglov?

   Det beror på vilket arbete som ska göras. Generellt behövs bygglov bara om byggnaden kommer ändra storlek eller karaktär. Gäller det bara reparationer behövs inte bygglov. Om du är osäker kan du kontakta oss så kan vi komma förbi och se över byggnationen.

   Vad är ROT-avdraget?

   ROT-avdraget är ett skatteavdrag för privatpersoner och fastighetsägare. Det gäller inte för arbeten som görs för företag. ROT-avdraget hjälper er att sänka arbetskostnaden med 30 %, vilket innebär en rätt rejäl sänkning av den totala kostnaden.

   Hur många kontaktpersoner kommer vi ha?

   När du anlitar Bygga Stockholm har ni en och samma kontaktperson under hela processen. Detta är för att vi är en totalentreprenör som tar hand om hela projektet och alla hantverkare på arbetsplatsen. Det innebär att ni kan slappna av i lugn och ro.

   Hur mycket kostar det att bygga altan?

   Det kan variera mycket för vad kostnaden blir för att bygga en altan. Kostnaden beror bland annat på hur stort arbete som behöver göras och vilka material som används. För att få en fri offert med kostnadsförslag kan du vända dig till oss på Bygga Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-403 04 735
    Mail: offert@bygga-stockholm.se

    Offert? Klicka här