Bygga Uterum i Stockholm

Funderar ni på att bygga ett uterum till trädgården? Byggaren i Stockholm är ett byggföretag bygger uterum i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med att bygga uterum eller uteplats. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Bygga Uterum

Vi gör verklighet av din dröm om ett uterum

Bygga Uteplats

Vi bygger uteplatser, altaner, trädäck & soldäck

Glasa in Uterum

Vi hjälper dig bygga glasa in ert uterum

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Byggbolaget för ditt Uterum i Stockholm Anlita en byggfirma med mångårig erfarenhet

  En totalentreprenör för ditt uterum

  Ett inglasat uterum är en dröm för många. En plats att spendera varma sommarkvällar på oavsett om solen skiner eller regnet öser ner. Eller varför inte som en grön oas full av härliga växter? Det spelar ingen roll vad syftet med just ditt uterum är, vi kan bygga det. Våra snickare, glasmästare och målare ser till att bygget blir genomfört enligt konstens alla regler. 

  När du låter oss bygga ditt uterum får du det uppfört enligt dina specifikationer

  • Vi lägger tid och möda på finish och detaljer – de där småsakerna som får ett rum att kännas lyxigt
  • Om uterummet uppförs sammanhängande med en befintlig byggnad kan du ha rätt till ROT-avdrag
  • Kvalitetssäkrat och dokumenterat. 

  Vi gör verklighet av din dröm om ett uterum – från Sigtuna till Nynäs

  Vi genomför byggen i lösvirke, sten och andra material. Vi bygger på plats, bräda för bräda utifrån dina önskemål. Ditt uterum blir skräddarsytt efter dina behov med helt fri utformning. Du kan kontakta oss för byggen i hela Stor-Stockholm, från Vallentuna i norr till Enköping i söder.

  En husbyggare från början till slut 

  En stor fördel med att anlita oss är att du får en totalentreprenör som tar jobbet från start till mål. Vårt arbetsteam inkluderar alla typer av hantverkare som krävs för att bygga ett uterum. I och med det slipper kontakta flera underentreprenörer för att klara av olika moment av arbetet. Istället får du en kontaktperson som du kan föra en dialog med och full insyn genom hela arbetsprocessen.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-403 04 735
   Mail: offert@bygga-stockholm.se

   Det är en investering att bygga uterum vid ditt hus

   För att uppföra ett uterum krävs ett bygglov. Exakt vad som gäller varierar från kommun till kommun. Vi rekommenderar därför att du kontaktar kommunen för att få veta vilka förutsättningarna är där du bor. Det är väl spenderad tid. Ett uterum är en investering som höjer det ekonomiska värdet såväl som bruksvärdet av din fastighet.

   När du låter oss bygga ditt uterum får du:

   • Ett uterum som uppfyller högt ställda kvalitetskrav byggt av certifierade hantverkare med olika expertiser
   • En värdeökande tillbyggnad som skänker glädje för flera generationer framöver
   • En kontaktperson i vårt arbetslag som du kan ställa frågor till och föra dialog med genom hela arbetsprocessen

   Vi hjälper dig hitta rätt material för ditt uterum

   Det finns många olika sätt att bygga ett uterum på. En av de grundläggande frågorna är om det ska byggas från byggsats eller lösvirke. Båda alternativen har sina respektive fördelar. Byggsatser är billigare och går fortare. Om vi bygger från lösvirke får du det utformat precis som du själv vill ha det. Om du kontaktar oss diskuterar vi gärna vilka materialval som är bäst utifrån dina förutsättningar.

   Hör av dig till oss för en gratis offert

   Vad kostar det att bygga ett uterum i Stockholm? Det beror på förutsättningarna där du bor och vilka önskemål du har. Det inkluderar markförhållanden, materialval och mycket annat. Kontakta oss för att diskutera igenom din idé så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   När vi ville ha ett nytt fritidshus till trädgården vände vi oss till Byggaren i Stockholm. Vi bor i Åkersberga, men trots avståndet var punktligheten stor. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre än vi vågat hoppas. Vi rekommenderar!

   Lena S, Åkersberga

   Har anlitat Byggaren i Stockholm ett par gånger. Alltid perfekt resultat oavsett vad det är de utför för jobb. Trevligt bemötande med och mycket hjälp vid val av material och liknande. Proffsig projektledare som tog sig tid att lyssna på våra idéer och behov.

   Mats L, Liljeholmen

   När vi drabbades av fuktskador på villan blev stressen stor, men Byggaren i Stockholm kunde lugna oss genom att pedagogiskt förklara hur det kunde åtgärdas. Sen genomförde de arbetet och allt skedde enligt deras planering. Perfekt för oss.

   Thomas Y, Enskede

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid byggnationer i Stockholm, Sörmland & Uppland

   Behöver vi söka bygglov?

   Det beror på vilket arbete som ska göras. Generellt behövs bygglov bara om byggnaden kommer ändra storlek eller karaktär. Gäller det bara reparationer behövs inte bygglov. Om du är osäker kan du kontakta oss så kan vi komma förbi och se över byggnationen.

   Vad är ROT-avdraget?

   ROT-avdraget är ett skatteavdrag för privatpersoner och fastighetsägare. Det gäller inte för arbeten som görs för företag. ROT-avdraget hjälper er att sänka arbetskostnaden med 30 %, vilket innebär en rätt rejäl sänkning av den totala kostnaden.

   Hur många kontaktpersoner kommer vi ha?

   När du anlitar Bygga Stockholm har ni en och samma kontaktperson under hela processen. Detta är för att vi är en totalentreprenör som tar hand om hela projektet och alla hantverkare på arbetsplatsen. Det innebär att ni kan slappna av i lugn och ro.

   Hur mycket kostar det att bygga altan?

   Det kan variera mycket för vad kostnaden blir för att bygga en altan. Kostnaden beror bland annat på hur stort arbete som behöver göras och vilka material som används. För att få en fri offert med kostnadsförslag kan du vända dig till oss på Bygga Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-403 04 735
    Mail: offert@bygga-stockholm.se

    Offert? Klicka här