Bygga Pool i Stockholm

Ska ni bygga en pool till trädgården? Byggaren i Stockholm är ett byggföretag som är specialister på poolbyggnationer i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med att bygga pool till altanen, trädäcket eller villan. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Bygga Betongpool

Vi erbjuder totalentreprenad vid gjutning av betongpool

Bygga Träpool

Vi bygger pooler av tryckimpregnerad trä

Bygga Glasfiberpool

Vi hjälper installera glasfiberpoolen samt markarbeten & dränering

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Vi bygger pool i Stockholm Vi kan poolbyggen från Upplands-Väsby till Enköping

  Funderar ni på att bygga en pool till trädgården?

  Vem vill inte ha en pool att doppa sig i när andan faller på? Vi är totalentreprenören som kan hjälpa dig att få drömmen att gå i uppfyllelse. Själva konstruktionen kan vara mer eller mindre komplicerad beroende på dina önskemål. Vi bygger alltid enligt konstens alla regler och allt hantverk utförs av ett utsett arbetslag vilket säkerställer högre kvalitet och bättre samordning.

  Erfaret byggföretag i Stockholm

  Våra hantverkare har tidigare erfarenhet av poolbyggen och alla byggprojekt avslutas med en kvalitetskontroll som dokumenteras. Vi finns tillgängliga för poolbyggen i hela Stockholmstrakten, från Färingsö i väster till Värmdö i öster.

  En byggfirma med hantverkskunnande för din pool

  Oavsett om det handlar om en utomhus- eller inomhuspool, nedgrävd eller markpool har vi kompetensen som krävs för att ro bygget i land. När vi bygger kan du räkna med:

  • Att arbetet utförs på ett hantverksmässigt kompetent vis med hänsyn till gällande lagar och regler
  • En pool som uppfyller alla kvalitetskrav avseende kyla, väta och allt annat som påverkar poolens livslängd
  • Ett byggarbete som kan ge rätt till ROT-avdrag under förutsättning att poolen byggs i anslutning till en befintlig byggnad. Kontakta oss så kan vi hjälpa dig reda ut eventuella frågor om detta.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-403 04 735
   Mail: offert@bygga-stockholm.se

   Vi bygger alla slags pooltyper

   Det finns många olika sätt att bygga en pool: glasfiberpool, thermopool, linerpool, tryckimpregnerat trä, gjuten betongpool m.fl. Vilket material som passar bäst för dig beror på faktorer som markförhållanden och önskemål. Vi hjälper dig gärna att bena ut vilket alternativ som kan tänkas fungera bäst för dig. I de flesta fall krävs inget bygglov för att bygga en pool i Stockholm. Det kan dock krävas om du vill bygga en pool med tak eller anslutande altan. Kontakta din kommun för att få reda på vad som gäller. 

   Det är en investering att bygga en pool vid ditt hus 

   När vi bygger en pool åt dig kan du känna dig trygg med att du gjort en god investering. Vi bygger poolen enligt dina specifikationer och garanterar att du kommer att bli nöjd. En pool bringar mycket glädje och ökar samtidigt det ekonomiska värdet på din fastighet.

   Vi hjälper dig hitta rätt material för din pool

   En pool kan som nämndes tidigare byggas på många olika sätt och med många olika material. Ovanpå eller i marken, av betong, glasfiber och så vidare. Vilket alternativ som är bäst är dels en fråga om förutsättningarna där du vill bygga poolen, samt hur påkostad du vill att den ska vara. 

   Hör av dig till oss för en gratis offert 

   Vad en pool kostar beror på faktorerna vi räknade upp ovan. Du får gärna höra av dig till oss för en kostnadsfri offert. Innan dess är det bra om du gör en så detaljerad plan som möjligt kring vad det är för typ av pool du vill bygga. Oroa dig inte om du inte har koll på vilka material som fungerar bäst och så vidare, vi diskuterar gärna vilka materialval och varianter som kan tänkas fungera bäst utifrån dina förutsättningar.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   När vi ville ha ett nytt fritidshus till trädgården vände vi oss till Byggaren i Stockholm. Vi bor i Åkersberga, men trots avståndet var punktligheten stor. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre än vi vågat hoppas. Vi rekommenderar!

   Lena S, Åkersberga

   Har anlitat Byggaren i Stockholm ett par gånger. Alltid perfekt resultat oavsett vad det är de utför för jobb. Trevligt bemötande med och mycket hjälp vid val av material och liknande. Proffsig projektledare som tog sig tid att lyssna på våra idéer och behov.

   Mats L, Liljeholmen

   När vi drabbades av fuktskador på villan blev stressen stor, men Byggaren i Stockholm kunde lugna oss genom att pedagogiskt förklara hur det kunde åtgärdas. Sen genomförde de arbetet och allt skedde enligt deras planering. Perfekt för oss.

   Thomas Y, Enskede

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid byggnationer i Stockholm, Sörmland & Uppland

   Behöver vi söka bygglov?

   Det beror på vilket arbete som ska göras. Generellt behövs bygglov bara om byggnaden kommer ändra storlek eller karaktär. Gäller det bara reparationer behövs inte bygglov. Om du är osäker kan du kontakta oss så kan vi komma förbi och se över byggnationen.

   Vad är ROT-avdraget?

   ROT-avdraget är ett skatteavdrag för privatpersoner och fastighetsägare. Det gäller inte för arbeten som görs för företag. ROT-avdraget hjälper er att sänka arbetskostnaden med 30 %, vilket innebär en rätt rejäl sänkning av den totala kostnaden.

   Hur många kontaktpersoner kommer vi ha?

   När du anlitar Bygga Stockholm har ni en och samma kontaktperson under hela processen. Detta är för att vi är en totalentreprenör som tar hand om hela projektet och alla hantverkare på arbetsplatsen. Det innebär att ni kan slappna av i lugn och ro.

   Hur mycket kostar det att bygga altan?

   Det kan variera mycket för vad kostnaden blir för att bygga en altan. Kostnaden beror bland annat på hur stort arbete som behöver göras och vilka material som används. För att få en fri offert med kostnadsförslag kan du vända dig till oss på Bygga Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-403 04 735
    Mail: offert@bygga-stockholm.se

    Offert? Klicka här