Altanbyggnation i Stockholm

Byggaren i Stockholm är ett byggföretag som är specialister på altanbyggnationer i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med att bygga veranda, trädäck eller pergola. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Bygga Altan

Vi bygger eran drömaltan

Bygga Trädäck

Helhetslösningar inom Trädäck

Bygga Veranda

Färdigställande & planering av eran veranda

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Vi är byggbolaget i Stockholm som ordnar din altan Låt alltid professionella hantverkare ta hand om din altanbyggnation

  Ska ni bygga en altan i Stockholm?

  En altan kan vara en fantastisk plats att spendera heta sommarkvällar, och en svalkande plats för varma sommardagar. Det beror helt och hållet på hur den byggs, och vi kan hjälpa dig uppnå båda delar. Vi bygger fristående altaner och vi kan bygga dem som sammanhängande med en fastighet. Det är dina önskemål som avgör. Ekerö, Stenhamra, Färingsö, Kungsängen, Bro, Enköping är bara några exempel på orter i Stor-Stockholm där vi byggt altaner åt nöjda kunder.

  Ett bygge utfört av oss: 

  • Är korrekt byggt enligt branschens alla standarder och kvalitetssäkrat av våra kontroll- och kvalitetsansvariga.
  • Precis som du vill ha det med vår hjälp och vägledning om du så önskar under planeringsstadiet.
  • Blir slutfört inom planerade tids- och budgetramar.

  Anlita ett byggbolag med lång erfarenhet av att bygga altaner

  Vi har jobbat många år i branschen och i och med det samlat på oss en hel del erfarenheter. Inte bara det, vi har nu ett komplett arbetslag med hantverkare med olika specialitéer och kompetenser. 

  Ett byggbolag från bygglov till färdig altan

  Att vi har sådan bredd bland våra hantverkare gör att vi kan erbjuda dig generalentreprenad. Det betyder att det räcker med att du anlitar oss för att få hela bygget färdigt, från start- till slutskede. Inget krångel med underleverantörer eller separata bolag som drar in ström, vatten med mera. Vi kan ordna alltihop. Det gör det enklare för dig, samtidigt som arbetet håller högre kvalitet. Med en central ledning som samordnar alla inblandade hantverkare genomförs varje moment vid rätt tidpunkt. Givetvis också med samma hårda kvalitetskrav.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-403 04 735
   Mail: offert@bygga-stockholm.se

   Att bygga altan i Stockholm är en bra investering

   I princip alla till- eller nybyggnader som sker i anslutning till en befintlig fastighet ökar värdet på den. Särskilt om de byggs av behöriga och skickliga hantverkare. En altan ökar trivseln och bruksvärdet samtidigt som du kommer att få mer betalt för fastigheten i händelse av försäljning.

   Hör dig för om bygglov och olika byggtekniker 

   Du behöver ibland skaffa bygglov för att uppföra en altan. Om bygglov krävs eller inte beror på olika faktorer: Om altanen räknas som till- eller nybyggnad, om den ändrar fastighetens utseende avsevärt och beroende på hur stor den är. Reglerna varierar från kommun till kommun så vi rekommenderar att du kontrollerar detta först. Därefter behöver du fundera över om du vill bygga altanen som byggsats eller lösvirke. Vilket som funkar bäst är olika från fall till fall och beror såklart också på dina önskemål. Vi hjälper dig gärna om du har svårt för att bestämma dig.

   Låt oss ge dig en kostnadsfri offert

   Exakt vad det kostar att bygga en ny altan avstår vi från att meddela här. Skälet till det är att det beror på många olika faktorer. Du är dock välkommen att höra av dig till oss för att få en offert helt kostnadsfritt. Var gärna så detaljerad som det går med dina önskemål då du hör av dig till oss. Särskilt i samband med större uppdrag kan det vara nödvändigt för oss att besöka byggplatsen för att bilda oss en ordentlig uppfattning.

   Vi hjälper dig med att söka ROT-avdraget

   I vissa fall kan altanbyggen berättiga dig till ROT-avdrag. Vi hjälper dig gärna med detta också. Hör av dig till oss med dina frågor om altanbyggen.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   När vi ville ha ett nytt fritidshus till trädgården vände vi oss till Byggaren i Stockholm. Vi bor i Åkersberga, men trots avståndet var punktligheten stor. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre än vi vågat hoppas. Vi rekommenderar!

   Lena S, Åkersberga

   Har anlitat Byggaren i Stockholm ett par gånger. Alltid perfekt resultat oavsett vad det är de utför för jobb. Trevligt bemötande med och mycket hjälp vid val av material och liknande. Proffsig projektledare som tog sig tid att lyssna på våra idéer och behov.

   Mats L, Liljeholmen

   När vi drabbades av fuktskador på villan blev stressen stor, men Byggaren i Stockholm kunde lugna oss genom att pedagogiskt förklara hur det kunde åtgärdas. Sen genomförde de arbetet och allt skedde enligt deras planering. Perfekt för oss.

   Thomas Y, Enskede

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid byggnationer i Stockholm, Sörmland & Uppland

   Behöver vi söka bygglov?

   Det beror på vilket arbete som ska göras. Generellt behövs bygglov bara om byggnaden kommer ändra storlek eller karaktär. Gäller det bara reparationer behövs inte bygglov. Om du är osäker kan du kontakta oss så kan vi komma förbi och se över byggnationen.

   Vad är ROT-avdraget?

   ROT-avdraget är ett skatteavdrag för privatpersoner och fastighetsägare. Det gäller inte för arbeten som görs för företag. ROT-avdraget hjälper er att sänka arbetskostnaden med 30 %, vilket innebär en rätt rejäl sänkning av den totala kostnaden.

   Hur många kontaktpersoner kommer vi ha?

   När du anlitar Bygga Stockholm har ni en och samma kontaktperson under hela processen. Detta är för att vi är en totalentreprenör som tar hand om hela projektet och alla hantverkare på arbetsplatsen. Det innebär att ni kan slappna av i lugn och ro.

   Hur mycket kostar det att bygga altan?

   Det kan variera mycket för vad kostnaden blir för att bygga en altan. Kostnaden beror bland annat på hur stort arbete som behöver göras och vilka material som används. För att få en fri offert med kostnadsförslag kan du vända dig till oss på Bygga Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-403 04 735
    Mail: offert@bygga-stockholm.se

    Offert? Klicka här