Bygga Attefallshus i Stockholm

Byggaren i Stockholm är ett byggföretag som är specialister på attefallsbyggnationer i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med att bygga lösvirkes- eller nyckelfärdiga attefallshus. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Bygga Nyckelfärdigt Attefallshus

Vi erbjuder nyckelfärdiga attefallshus med totalentreprenad

Bygga Attefallshus av Lösvirke

Vi har hantverkare inom alla expertiser som krävs för att bygga ett attefallshus utifrån dina specifikationer

Bygga Förråd & Gästrum

Attefallshus passar som ett alternativ till gästrum & förråd

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.






Husbyggaren för ditt Attefallshus i Stockholm En totalentreprenör från planering till färdigt Attefallshus

Byggfirman för ditt attefallshus i Stockholm

Ett attefallshus är en bygglovsbefriad tillbyggnad som kan uppföras på tomter till en- eller tvåbostadshus. De får ha en yta på max 30 kvadratmeter och är ett utmärkt alternativ till gästrum, förråd eller vad du nu än vill använda det till. Alldeles oavsett vilket syfte du har med ett attefallshus kan vi hjälpa dig att bygga. Vi bygger från byggsats, eller så bygger vi bräda för bräda från grunden utifrån dina specifikationer.

Anlita ett Stockholms-baserat byggföretag med lång erfarenhet

  • Vi har hantverkare inom alla expertiser som krävs för att bygga ett attefallshus utifrån dina specifikationer. Elektriker om du vill ha el indraget. VVS-montörer, snickare, målare och mycket annat. Om du har en vision, kan vi uppfylla den.
  • Vi lägger ned stor möda på detaljerna, den finish som ger en byggnad en lyxig och gedigen känsla både invändigt och utvändigt.
  • Hela arbetet samordnas av en projektledning, vilket innebär en trygghet för dig samtidigt som det gör arbetet enklare för oss. Alla led i arbetsprocessen samordnas vilket gör arbetsgången effektivare

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!





Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Johan Morelius & Andreas Lindström
Projektledare

Nummer: 08-403 04 735
Mail: offert@bygga-stockholm.se

Anlita en husbyggare med rätt kompetens och känsla för detaljer

Ett attefallshus får inte vara större än 30 kvadratmeter, bortsett från det finns det egentligen inga gränser för hur det kan utformas. Du kan om du vill ge det samma standard som du har i ditt hem. I vårt arbetslag finns alla typer av hantverkare vilket gör att vi kan ta den här typen av projekt från start hela vägen in i mål. Det är en av de stora fördelarna med att anlita en totalentreprenör som oss.

En tillbyggnad som inte kräver bygglov 

Att bygga ett attefallshus  är en komplementbyggnad som inte kräver bygglov. Däremot är det en stor fördel om vi på förhand kan få tillgång till platsen där det ska byggas i syfte att utreda markförhållanden och andra faktorer som påverkar hur bygget ska genomföras rent praktiskt.

Att bygga attefallshus i Stockholm är en bra investering – höjer värdet på din fastighet

Tillbyggnader och uppgraderingar av fastigheter är så gott som alltid en bra investering. Den praktiska nyttan du kan dra av en tillbyggnad ökar bruksvärdet. Samtidigt kan det också ge avkastning på sikt om du senare skulle bestämma dig för att sälja.

Vi hjälper dig hitta rätt material för ditt attefallshus

Den grundläggande frågan är om du vill att vi ska bygga utifrån en färdig byggsats, eller om tillbyggnaden ska konstrueras från grunden med lösvirke (eller i något annat material). Båda alternativen har sina respektive för- och nackdelar. Om du kontaktar oss diskuterar vi gärna vad som kan tänkas passa bäst i ditt fall.

Hör av dig till oss för en gratis offert

Ett attefallshus kan kosta allt från 30 000 till upp till 150 000 kronor eller mer beroende på vilka önskemål du har. Priset påverkas också av förutsättningarna på platsen där byggnaden ska uppföras. Du är välkommen att kontakta oss för att diskutera ditt projekt. Ju mer detaljerad du är i din förfrågan desto enklare blir det för oss att göra en uppskattning för vad det kan kosta. I vissa fall kan det bli nödvändigt att besöka platsen för att ge dig ett exakt kostnadsförslag. En offert från oss är oavsett alltid kostnadsfri.

Recensioner Se vad våra kunder säger

När vi ville ha ett nytt fritidshus till trädgården vände vi oss till Byggaren i Stockholm. Vi bor i Åkersberga, men trots avståndet var punktligheten stor. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre än vi vågat hoppas. Vi rekommenderar!

Lena S, Åkersberga

Har anlitat Byggaren i Stockholm ett par gånger. Alltid perfekt resultat oavsett vad det är de utför för jobb. Trevligt bemötande med och mycket hjälp vid val av material och liknande. Proffsig projektledare som tog sig tid att lyssna på våra idéer och behov.

Mats L, Liljeholmen

När vi drabbades av fuktskador på villan blev stressen stor, men Byggaren i Stockholm kunde lugna oss genom att pedagogiskt förklara hur det kunde åtgärdas. Sen genomförde de arbetet och allt skedde enligt deras planering. Perfekt för oss.

Thomas Y, Enskede

Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Vad innebär totalentreprenad?

Totalentreprenad är när ett företag ansvarar för hela projektet, från planering, till styrning av hantverkare & utfört arbete. När du anställer Byggaren i Stockholm så har du endast en kontaktperson under projektets gång och du slipper oroa dig.

När behöver man söka bygglov?

Det beror på vilket arbete som ska göras. Generellt behövs bygglov bara om byggnaden kommer ändra storlek eller karaktär. Gäller det bara reparationer behövs inte bygglov. Om du är osäker kan du kontakta oss så kan vi komma förbi och se över byggnationen.

Vem har vi kontakt med under byggprocessen?

När du anlitar Bygga Stockholm har ni en och samma kontaktperson under hela processen. Detta är för att vi är en totalentreprenör som tar hand om hela projektet och alla hantverkare på arbetsplatsen. Det innebär att ni kan slappna av i lugn och ro.

Vad är ROT-avdrag?

ROT-avdraget är ett skatteavdrag för privatpersoner och fastighetsägare. Det gäller inte för arbeten som görs för företag. ROT-avdraget hjälper er att sänka arbetskostnaden med 30 %, vilket innebär en rätt rejäl sänkning av den totala kostnaden.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!





Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Johan Morelius & Andreas Lindström
Projektledare

Nummer: 08-403 04 735
Mail: offert@bygga-stockholm.se

Offert? Klicka här