Bygga Carport i Stockholm

Byggaren i Stockholm är ett byggföretag som är specialister på carport & garagebyggnationer i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med att bygga & renovera carport till fastigheten. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Bygga Carport

Vi erbjuder kompletta bygglösningar med totalentreprenad

Bygga Garage

Vi bygger garage, skräddarsydda efter dina önskemål

Bygga Förråd

Vi hjälper dig bygga förrådsutrymmet du behöver

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Anlita ett byggföretag med lång erfarenhet Låt alltid professionella hantverkare bygga eran carport

  Ska ni bygga en carport?

  En carport kan vara ett komplement eller ett snyggt alternativ till ett garage. Om du vill ha en skräddarsydd carport byggd har du hittat rätt. I vårt team hittar du vana hantverkare som har kunskaperna som krävs för att bygga en gedigen carport i Stockholm. Oavsett vilket material du vill bygga i, eller vilken stil du vill ha kan vi göra jobbet.

  Vi levererar alltid ett slutfört resultat på utsatt tid och inom överenskommen budget.

  Anlita en byggmästare i Stockholm med mångårig erfarenhet

  Vi är ett professionellt byggföretag med lång erfarenhet inom nybyggnad, ombyggnad & renoveringsbranschen i Stor-Stockholm. När du anlitar oss för att bygga sköts hela byggprojektet av ett och samma företag. För effektivitetens och din trygghets skull leds arbetet av en arbetsledare och du får en kontaktperson genom hela arbetsprocessen.

  När du anställer Byggaren i Stockholm

  • Blir arbetet korrekt utfört av certifierade hantverkare
  • Får du en nybyggnation av hög kvalitet där mycket möda lagts på finish och detaljer
  • Kan du få ROT-avdrag om din carport uppförs som en tillbyggnad till en redan befintlig byggnad.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-403 04 735
   Mail: offert@bygga-stockholm.se

   Ett byggbolag från start till mål för dina byggprojekt

   Varje byggprojekt börjar med ett bygglov. Vi rekommenderar att du på förhand kontaktar din kommun för att få bygglov. I vissa fall kan en carport vara lovbefriad, kontrollera vad som gäller i din kommun. Med den juridiska delen på plats kan vårt arbete ta vid och det slutar först när du har en färdig carport.

   Byggfirman som ordnar din carport från Sigtuna till Nynäs

   När du bygger en carport ökar du både bruksvärdet och det ekonomiska värdet på din fastighet. Det är med andra ord en god investering oavsett vad syftet med byggnationen är.

   Vi hjälper dig hitta rätt material för eran carport

   Du är självklart välkommen att höra av dig till oss om du har frågor om att bygga en carport. Carports kan byggas på olika sätt och i olika material. De finns som byggsats eller lösvirke, samt andra alternativ. Den främsta fördelen med byggsatser är att arbetet går snabbare.

   Vi bygger även i lösvirke

   Om vi bygger från lösvirke, planka för planka, är den främsta fördelen att du kan få bygget helt utformat enligt dina egna specifikationer. Vi är vana vid att hjälpa till med praktiska frågor som har att göra med utformning och materialval. Ring eller maila så får du hjälp från någon i vårt team.

   Låt oss ge dig en kostnadsfri offert

   Vad kostar det att bygga en carport? Det går inte att ge något enhetligt svar på den frågan. Exakt vad slutsumman landar på beror på förutsättningarna för just ditt bygge. Priset avgörs av saker som markförhållanden, materialval, design och mycket annat. När du hör av dig till oss för att diskutera dina önskemål beräknar vi vad arbetet kostar. Du får sedan en kostnadsfri offert av oss. En carport kan under vissa förutsättningar ge rätt till ROT-avdrag. Vi hjälper dig gärna reda ut vad som gäller i ditt fall.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   När vi ville ha ett nytt fritidshus till trädgården vände vi oss till Byggaren i Stockholm. Vi bor i Åkersberga, men trots avståndet var punktligheten stor. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre än vi vågat hoppas. Vi rekommenderar!

   Lena S, Åkersberga

   Har anlitat Byggaren i Stockholm ett par gånger. Alltid perfekt resultat oavsett vad det är de utför för jobb. Trevligt bemötande med och mycket hjälp vid val av material och liknande. Proffsig projektledare som tog sig tid att lyssna på våra idéer och behov.

   Mats L, Liljeholmen

   När vi drabbades av fuktskador på villan blev stressen stor, men Byggaren i Stockholm kunde lugna oss genom att pedagogiskt förklara hur det kunde åtgärdas. Sen genomförde de arbetet och allt skedde enligt deras planering. Perfekt för oss.

   Thomas Y, Enskede

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid byggnationer i Stockholm, Sörmland & Uppland

   Behöver vi söka bygglov?

   Det beror på vilket arbete som ska göras. Generellt behövs bygglov bara om byggnaden kommer ändra storlek eller karaktär. Gäller det bara reparationer behövs inte bygglov. Om du är osäker kan du kontakta oss så kan vi komma förbi och se över byggnationen.

   Vad är ROT-avdraget?

   ROT-avdraget är ett skatteavdrag för privatpersoner och fastighetsägare. Det gäller inte för arbeten som görs för företag. ROT-avdraget hjälper er att sänka arbetskostnaden med 30 %, vilket innebär en rätt rejäl sänkning av den totala kostnaden.

   Hur många kontaktpersoner kommer vi ha?

   När du anlitar Bygga Stockholm har ni en och samma kontaktperson under hela processen. Detta är för att vi är en totalentreprenör som tar hand om hela projektet och alla hantverkare på arbetsplatsen. Det innebär att ni kan slappna av i lugn och ro.

   Hur mycket kostar det att bygga altan?

   Det kan variera mycket för vad kostnaden blir för att bygga en altan. Kostnaden beror bland annat på hur stort arbete som behöver göras och vilka material som används. För att få en fri offert med kostnadsförslag kan du vända dig till oss på Bygga Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-403 04 735
    Mail: offert@bygga-stockholm.se

    Offert? Klicka här