Bygga Förråd i Stockholm

Byggaren i Stockholm är ett byggföretag som är specialister på husbyggnationer i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med att bygga förråd, attefallshus eller uterum. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Bygga Nyckelfärdigt Förråd

Vi erbjuder nyckelfärdiga förråd med totalentreprenad

Bygga Förråd av Lösvirke

Vi bygger förråd av lösvirkes, skräddarsydda efter dina önskemål

Bygga Redskapsbod

Vi ger dig förrådsutrymmet du behöver genom redskapsbodar

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Bygga förråd i Stockholm från Sigtuna till Nynäs

  Ett byggbolag för ditt förrådsbygge

  Att bygga ett förråd kan vara ett sätt att bringa ordning och reda där det nu är stök. Oavsett vad syftet är kan vi hjälpa dig med bygget. Kanske behöver du förrådsutrymme för att förvara gräsklippare och andra trädgårdsredskap, eller så vill du ha ett förråd som också fungerar som en verkstad. Vi bygger förråd i hela Stor-Stockholm: Vasastan, Östermalm, Kungsholmen, Gamla Stan, Södermalm till Söderort och norrut.

  När du anlitar oss får du alla muskler som följer med en professionell byggfirma:

  • Arbetet blir fackmannamässigt utfört och kvalitetssäkrat
  • Ett förråd som byggs helt utifrån dina önskemål samtidigt som du kan få hjälp med de exakta specifikationerna om du så önskar
  • ROT-avdrag om förrådet byggs så att det hänger samman med en redan befintlig byggnad

  Vi ger dig förrådsutrymmet du behöver

  Stora såväl som små förråd. Vårt arbetslag innefattar snickare, målare, golvläggare, elektriker, VVS-montörer och allt annat som behövs för att uppföra ett förråd som håller för flera generationer. En av de stora fördelarna med att anlita oss är att vi tar hela projektet från start till mål. Hela arbetsprocessen övervakas i och med det av en projektledning som ger styrning mellan alla yrkesgrupper, vilket gör att slutresultatet blir bättre. Vill du ha el i förrådet? Inga problem, våra elektriker ordnar det. Vill du ha vatten indraget? Det ordnar vi också. Dina idéer sätter gränserna

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-403 04 735
   Mail: offert@bygga-stockholm.se

   Våra hantverkare kan förrådsbyggen

   Du behöver bygglov för förrådet om den totala golvytan överstiger 15 kvadratmeter, respektive om höjden från grunden till taknocken överstiger 3 meter. Det är dock alltid säkrast att du hör av dig till din kommun. När du hör av dig till oss kan du känna dig trygg med att du anlitar ett byggbolag som kommer att slutföra projektet enligt budgeten och som håller tidsplanen.

   Höj värdet på din fastighet med ett förråd

    Ett förråd höjer liksom andra tillbyggnader både det ekonomiska värdet och bruksvärdet på en fastighet. Oavsett vilket ditt syfte är för att bygga förrådet är det därför en investering. Vi bygger förråd enligt de senaste byggnormerna och med goda kunskaper om etablerad byggsed.

   Byggsats eller lösvirke?

   Ska förrådet byggas med en byggsats som grund eller lösvirke, planka för planka? Båda metoderna har sina tydliga fördelar och nackdelar beroende på vilka krav du har. Om förrådet byggs som byggsats går det fortare och priset blir lägre. Väljer du att bygga från lösvirke kan du få förrådet byggt precis som du vill ha det.

   Hör av dig till oss för en gratis offert

   Vi lämnar inte ut några fasta prisuppgifter här. Skälet till det är att priserna varierar beroende på så många olika faktorer: markförhållanden, om byggnaden är fristående eller en tillbyggnad, materialval och så vidare. Hör av dig till oss så diskuterar vi din idé – gärna med en så detaljerad förfrågan som möjligt. Vi återkommer med en kostnadsfri offert Men oroa dig inte om inte alla bitarna fallit på plats, vi är experter och hjälper gärna till med frågor om materialval, design och mycket annat.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   När vi ville ha ett nytt fritidshus till trädgården vände vi oss till Byggaren i Stockholm. Vi bor i Åkersberga, men trots avståndet var punktligheten stor. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre än vi vågat hoppas. Vi rekommenderar!

   Lena S, Åkersberga

   Har anlitat Byggaren i Stockholm ett par gånger. Alltid perfekt resultat oavsett vad det är de utför för jobb. Trevligt bemötande med och mycket hjälp vid val av material och liknande. Proffsig projektledare som tog sig tid att lyssna på våra idéer och behov.

   Mats L, Liljeholmen

   När vi drabbades av fuktskador på villan blev stressen stor, men Byggaren i Stockholm kunde lugna oss genom att pedagogiskt förklara hur det kunde åtgärdas. Sen genomförde de arbetet och allt skedde enligt deras planering. Perfekt för oss.

   Thomas Y, Enskede

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid byggnationer i Stockholm, Sörmland & Uppland

   Behöver vi söka bygglov?

   Det beror på vilket arbete som ska göras. Generellt behövs bygglov bara om byggnaden kommer ändra storlek eller karaktär. Gäller det bara reparationer behövs inte bygglov. Om du är osäker kan du kontakta oss så kan vi komma förbi och se över byggnationen.

   Vad är ROT-avdraget?

   ROT-avdraget är ett skatteavdrag för privatpersoner och fastighetsägare. Det gäller inte för arbeten som görs för företag. ROT-avdraget hjälper er att sänka arbetskostnaden med 30 %, vilket innebär en rätt rejäl sänkning av den totala kostnaden.

   Hur många kontaktpersoner kommer vi ha?

   När du anlitar Bygga Stockholm har ni en och samma kontaktperson under hela processen. Detta är för att vi är en totalentreprenör som tar hand om hela projektet och alla hantverkare på arbetsplatsen. Det innebär att ni kan slappna av i lugn och ro.

   Hur mycket kostar det att bygga altan?

   Det kan variera mycket för vad kostnaden blir för att bygga en altan. Kostnaden beror bland annat på hur stort arbete som behöver göras och vilka material som används. För att få en fri offert med kostnadsförslag kan du vända dig till oss på Bygga Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-403 04 735
    Mail: offert@bygga-stockholm.se

    Offert? Klicka här