Bygga Fritidshus i Stockholm

Byggaren i Stockholm är ett byggföretag som är specialister på husbyggnationer i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med att bygga lösvirkes- eller nyckelfärdiga fritidshus. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Bygga Nyckelfärdigt Fritidshus

Vi erbjuder nyckelfärdiga fritidshus med totalentreprenad

Bygga Fritidshus av Lösvirke

Vi bygger fritidshus av lösvirkes, skräddarsydda efter dina önskemål

Bygga Sommarstuga

Vi hjälper dig bygga din framtida sommarstuga

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Husbyggaren för ditt fritidshus i Stockholm En totalentreprenör från bygglov till färdigt fritidshus

  Vi gör verklighet av din vision

  Ett fritidshus kan vara ett sommarställe eller en tillflyktsort som finns tillgänglig året om. Det är din vision som avgör vilka möjligheter det ska uppfylla. Det är vi som kan göra verklighet av din vision. Oavsett om det handlar om ett hus som byggs som ett energisnålt elementhus eller om det är arkitektritat och ska konstrueras från grunden har vi kunnandet som krävs.

  Ett bygge utfört av oss: 

  • Är korrekt byggt enligt branschens alla standarder och kvalitetssäkrat av våra kontroll- och kvalitetsansvariga.
  • Precis som du vill ha det med vår hjälp och vägledning om du så önskar under planeringsstadiet.
  • Blir slutfört inom planerade tids- och budgetramar.

  Anlita ett Stockholms-baserat byggföretag med lång erfarenhet

  Det spelar ingen roll om du vill ha ett fritidshus i lösvirke, sten eller som är byggt av en byggsats. Våra professionella hantverkare har all kompetens som behövs och tidigare erfarenhet av liknande arbeten. Från behöriga snickare och målare till elektriker och VVS-montörer. Att anlita en huvudentreprenör som kan ta hand om allt arbete som krävs gör det enklare för dig och säkerställer att du blir nöjd med resultatet.

  En totalentreprenör från bygglov till nyckelfärdigt fritidshus

  Du får en idé om att du vill bygga ett fritidshus. Höra av dig till oss kan du göra när som helst under processens gång. Vi hjälper gärna till med att konkretisera och utveckla din idé. Vi rekommenderar dock att du kontaktar din kommun för att höra dig för om bygglov. Reglerna och förutsättningarna som gäller för att just du ska få uppföra ett fritidshus varierar beroende på vart du vill bygga och vilken typ av byggnad som ska uppföras.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-403 04 735
   Mail: offert@bygga-stockholm.se

   Att bygga fritidshus i Stockholmstrakten är en bra investering

   Ett fritidshus är förstås en tillgång på flera olika sätt, inte minst ekonomiskt. Du ökar värdet på tomten. Såklart får du också en ny vacker plats att spendera tid på. Vi kan bygga både från arkitektritningar (vi kan hjälpa dig med det) och byggsats. Vilket alternativ som är bäst beror på dina förutsättningar och önskemål. Vi kan konstruera ett energisnålt och klimatsmart såväl som utifrån andra variabler som du anger. Resultatet blir detsamma: du får huset precis som du vill ha det, mer än kompetent uppfört enligt god byggsed.

   Låt alltid professionella hantverkare bygga ditt fritidshus

   Eftersom vi står för alla moment i byggprocessen får du en nybyggnation uppfört av ett arbetsteam som jobbar utifrån en central arbetsledare. Det höjer kvaliteten på helheten i och med en styrning mellan alla yrkesgrupper samtidigt som du får tydlig och trygg kommunikation med oss genom hela arbetet.

   Låt oss ge dig en kostnadsfri offert

   Vad det kostar att bygga ett fritidshus beror på faktorer som materialval, markförhållanden, storlek och mycket annat. Vi kan bygga allt från väldigt enkla men charmerande fritidshus med mulltoa och brunnsvatten till hus du kan bo i året om. Oavsett vad du har för idé kan du höra av dig till oss och diskutera den för att få en kostnadsfri offert.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   När vi ville ha ett nytt fritidshus till trädgården vände vi oss till Byggaren i Stockholm. Vi bor i Åkersberga, men trots avståndet var punktligheten stor. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre än vi vågat hoppas. Vi rekommenderar!

   Lena S, Åkersberga

   Har anlitat Byggaren i Stockholm ett par gånger. Alltid perfekt resultat oavsett vad det är de utför för jobb. Trevligt bemötande med och mycket hjälp vid val av material och liknande. Proffsig projektledare som tog sig tid att lyssna på våra idéer och behov.

   Mats L, Liljeholmen

   När vi drabbades av fuktskador på villan blev stressen stor, men Byggaren i Stockholm kunde lugna oss genom att pedagogiskt förklara hur det kunde åtgärdas. Sen genomförde de arbetet och allt skedde enligt deras planering. Perfekt för oss.

   Thomas Y, Enskede

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid byggnationer i Stockholm, Sörmland & Uppland

   Behöver vi söka bygglov?

   Det beror på vilket arbete som ska göras. Generellt behövs bygglov bara om byggnaden kommer ändra storlek eller karaktär. Gäller det bara reparationer behövs inte bygglov. Om du är osäker kan du kontakta oss så kan vi komma förbi och se över byggnationen.

   Vad är ROT-avdraget?

   ROT-avdraget är ett skatteavdrag för privatpersoner och fastighetsägare. Det gäller inte för arbeten som görs för företag. ROT-avdraget hjälper er att sänka arbetskostnaden med 30 %, vilket innebär en rätt rejäl sänkning av den totala kostnaden.

   Hur många kontaktpersoner kommer vi ha?

   När du anlitar Bygga Stockholm har ni en och samma kontaktperson under hela processen. Detta är för att vi är en totalentreprenör som tar hand om hela projektet och alla hantverkare på arbetsplatsen. Det innebär att ni kan slappna av i lugn och ro.

   Hur mycket kostar det att bygga altan?

   Det kan variera mycket för vad kostnaden blir för att bygga en altan. Kostnaden beror bland annat på hur stort arbete som behöver göras och vilka material som används. För att få en fri offert med kostnadsförslag kan du vända dig till oss på Bygga Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-403 04 735
    Mail: offert@bygga-stockholm.se

    Offert? Klicka här