Bygga Fritidshus i Stockholm

Byggaren i Stockholm är ett byggföretag som är specialister på husbyggnationer i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med att bygga lösvirkes- eller nyckelfärdiga fritidshus. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Bygga Nyckelfärdigt Fritidshus

Vi erbjuder nyckelfärdiga fritidshus med totalentreprenad

Bygga Fritidshus av Lösvirke

Vi bygger fritidshus av lösvirkes, skräddarsydda efter dina önskemål

Bygga Sommarstuga

Vi hjälper dig bygga din framtida sommarstuga

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Husbyggaren för ditt fritidshus i Stockholm En totalentreprenör från bygglov till färdigt fritidshus

Vi gör verklighet av din vision

Ett fritidshus kan vara ett sommarställe eller en tillflyktsort som finns tillgänglig året om. Det är din vision som avgör vilka möjligheter det ska uppfylla. Det är vi som kan göra verklighet av din vision. Oavsett om det handlar om ett hus som byggs som ett energisnålt elementhus eller om det är arkitektritat och ska konstrueras från grunden har vi kunnandet som krävs.

Ett bygge utfört av oss: 

  • Är korrekt byggt enligt branschens alla standarder och kvalitetssäkrat av våra kontroll- och kvalitetsansvariga.
  • Precis som du vill ha det med vår hjälp och vägledning om du så önskar under planeringsstadiet.
  • Blir slutfört inom planerade tids- och budgetramar.

Anlita ett Stockholms-baserat byggföretag med lång erfarenhet

Det spelar ingen roll om du vill ha ett fritidshus i lösvirke, sten eller som är byggt av en byggsats. Våra professionella hantverkare har all kompetens som behövs och tidigare erfarenhet av liknande arbeten. Från behöriga snickare och målare till elektriker och VVS-montörer. Att anlita en huvudentreprenör som kan ta hand om allt arbete som krävs gör det enklare för dig och säkerställer att du blir nöjd med resultatet.

En totalentreprenör från bygglov till nyckelfärdigt fritidshus

Du får en idé om att du vill bygga ett fritidshus. Höra av dig till oss kan du göra när som helst under processens gång. Vi hjälper gärna till med att konkretisera och utveckla din idé. Vi rekommenderar dock att du kontaktar din kommun för att höra dig för om bygglov. Reglerna och förutsättningarna som gäller för att just du ska få uppföra ett fritidshus varierar beroende på vart du vill bygga och vilken typ av byggnad som ska uppföras.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Johan Morelius & Andreas Lindström
Projektledare

Nummer: 08-403 04 735
Mail: offert@bygga-stockholm.se

Att bygga fritidshus i Stockholmstrakten är en bra investering

Ett fritidshus är förstås en tillgång på flera olika sätt, inte minst ekonomiskt. Du ökar värdet på tomten. Såklart får du också en ny vacker plats att spendera tid på. Vi kan bygga både från arkitektritningar (vi kan hjälpa dig med det) och byggsats. Vilket alternativ som är bäst beror på dina förutsättningar och önskemål. Vi kan konstruera ett energisnålt och klimatsmart såväl som utifrån andra variabler som du anger. Resultatet blir detsamma: du får huset precis som du vill ha det, mer än kompetent uppfört enligt god byggsed.

Låt alltid professionella hantverkare bygga ditt fritidshus

Eftersom vi står för alla moment i byggprocessen får du en nybyggnation uppfört av ett arbetsteam som jobbar utifrån en central arbetsledare. Det höjer kvaliteten på helheten i och med en styrning mellan alla yrkesgrupper samtidigt som du får tydlig och trygg kommunikation med oss genom hela arbetet.

Låt oss ge dig en kostnadsfri offert

Vad det kostar att bygga ett fritidshus beror på faktorer som materialval, markförhållanden, storlek och mycket annat. Vi kan bygga allt från väldigt enkla men charmerande fritidshus med mulltoa och brunnsvatten till hus du kan bo i året om. Oavsett vad du har för idé kan du höra av dig till oss och diskutera den för att få en kostnadsfri offert.

Recensioner Se vad våra kunder säger

När vi ville ha ett nytt fritidshus till trädgården vände vi oss till Byggaren i Stockholm. Vi bor i Åkersberga, men trots avståndet var punktligheten stor. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre än vi vågat hoppas. Vi rekommenderar!

Lena S, Åkersberga

Har anlitat Byggaren i Stockholm ett par gånger. Alltid perfekt resultat oavsett vad det är de utför för jobb. Trevligt bemötande med och mycket hjälp vid val av material och liknande. Proffsig projektledare som tog sig tid att lyssna på våra idéer och behov.

Mats L, Liljeholmen

När vi drabbades av fuktskador på villan blev stressen stor, men Byggaren i Stockholm kunde lugna oss genom att pedagogiskt förklara hur det kunde åtgärdas. Sen genomförde de arbetet och allt skedde enligt deras planering. Perfekt för oss.

Thomas Y, Enskede

Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Vad innebär totalentreprenad?

Totalentreprenad är när ett företag ansvarar för hela projektet, från planering, till styrning av hantverkare & utfört arbete. När du anställer Byggaren i Stockholm så har du endast en kontaktperson under projektets gång och du slipper oroa dig.

När behöver man söka bygglov?

Det beror på vilket arbete som ska göras. Generellt behövs bygglov bara om byggnaden kommer ändra storlek eller karaktär. Gäller det bara reparationer behövs inte bygglov. Om du är osäker kan du kontakta oss så kan vi komma förbi och se över byggnationen.

Vem har vi kontakt med under byggprocessen?

När du anlitar Bygga Stockholm har ni en och samma kontaktperson under hela processen. Detta är för att vi är en totalentreprenör som tar hand om hela projektet och alla hantverkare på arbetsplatsen. Det innebär att ni kan slappna av i lugn och ro.

Vad är ROT-avdrag?

ROT-avdraget är ett skatteavdrag för privatpersoner och fastighetsägare. Det gäller inte för arbeten som görs för företag. ROT-avdraget hjälper er att sänka arbetskostnaden med 30 %, vilket innebär en rätt rejäl sänkning av den totala kostnaden.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Johan Morelius & Andreas Lindström
Projektledare

Nummer: 08-403 04 735
Mail: offert@bygga-stockholm.se

Offert? Klicka här