Bygga Takstol i Stockholm

När du ska bygga takstolar till ditt hus är det viktigt att du tar hjälp av en seriös och noggrann byggfirma. Vår byggentreprenad har mångårig erfarenhet av branschen och erbjuder högklassiga lösningar för alla kundgrupper. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Montera Takstol

Vi hjälper dig att bygga takstolar till fastigheter av alla slag – från fritidshus till 2-plansvillor, företag och butiker. 

Skräddarsydda Sadeltakstolar

Vi bygger takstolar, skräddarsydda efter dina önskemål.

Höja Taket

Ett byggbolag för din taktöjning. Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Bygga en Takstol i Stockholm? Bekymmersfri montering av takstolar

  Professionell byggfirma med kundfokus

  Behöver du hjälp att bygga takstol och befinner dig i Stockholmsområdet? Då vill vi gärna hjälpa dig. Vi är experter på takstolar och säkerställer att du får ett proffsigt och fackmannamässigt resultat varje gång. När du slår oss en signal vill vi gärna veta mer om dina planer och önskemål, innan vi sätter ihop en gratis offert till dig.

  Vi erbjuder:

  • Sadeltakstol
  • Mansardtakstol
  • Pulpettakstol
  • Saxtakstol
  • Ryggåstakstol
  • Nockbalkar
  • Takåsar

  Gratis offert när du hör av dig till oss

  Majoriteten av alla husbyggare har en mycket tydlig budget de behöver anpassa sig efter och det är något vi tar hänsyn till när vi planerar ditt projekt. Hos oss får du alltid konkurrenskraftiga priser och möjlighet att nyttja ROT-avdraget när du anlitar oss privat. Genom ett snabbt telefonsamtal eller ett mejl kan vi dessutom sätta ihop en offert till dig, där du får både fast pris och en fast tidsplan.

  Trygga och seriösa hantverkare

  När du väljer vår byggfirma i Stockholm kan du vara säker på att du blir bra bemött från början till slut. Vi erbjuder både helhetslösningar som passar de flesta, samt skräddarsydda lösningar som är framtagna efter dina unika behov och önskemål. Med oss är inget jobb för stort eller för litet och med vår totalentreprenad kan vi åta oss fullt ansvar för ditt husbygge. Kontakta oss idag om du vill ha hjälp att bygga hållbara och säkra takstolar som passar alla fastighetstyper!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-403 04 735
   Mail: offert@bygga-stockholm.se

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   När vi ville ha ett nytt fritidshus till trädgården vände vi oss till Byggaren i Stockholm. Vi bor i Åkersberga, men trots avståndet var punktligheten stor. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre än vi vågat hoppas. Vi rekommenderar!

   Lena S, Åkersberga

   Har anlitat Byggaren i Stockholm ett par gånger. Alltid perfekt resultat oavsett vad det är de utför för jobb. Trevligt bemötande med och mycket hjälp vid val av material och liknande. Proffsig projektledare som tog sig tid att lyssna på våra idéer och behov.

   Mats L, Liljeholmen

   När vi drabbades av fuktskador på villan blev stressen stor, men Byggaren i Stockholm kunde lugna oss genom att pedagogiskt förklara hur det kunde åtgärdas. Sen genomförde de arbetet och allt skedde enligt deras planering. Perfekt för oss.

   Thomas Y, Enskede

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid byggnationer i Stockholm, Sörmland & Uppland

   Behöver vi söka bygglov?

   Det beror på vilket arbete som ska göras. Generellt behövs bygglov bara om byggnaden kommer ändra storlek eller karaktär. Gäller det bara reparationer behövs inte bygglov. Om du är osäker kan du kontakta oss så kan vi komma förbi och se över byggnationen.

   Vad är ROT-avdraget?

   ROT-avdraget är ett skatteavdrag för privatpersoner och fastighetsägare. Det gäller inte för arbeten som görs för företag. ROT-avdraget hjälper er att sänka arbetskostnaden med 30 %, vilket innebär en rätt rejäl sänkning av den totala kostnaden.

   Hur många kontaktpersoner kommer vi ha?

   När du anlitar Bygga Stockholm har ni en och samma kontaktperson under hela processen. Detta är för att vi är en totalentreprenör som tar hand om hela projektet och alla hantverkare på arbetsplatsen. Det innebär att ni kan slappna av i lugn och ro.

   Hur mycket kostar det att bygga altan?

   Det kan variera mycket för vad kostnaden blir för att bygga en altan. Kostnaden beror bland annat på hur stort arbete som behöver göras och vilka material som används. För att få en fri offert med kostnadsförslag kan du vända dig till oss på Bygga Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-403 04 735
    Mail: offert@bygga-stockholm.se

    Offert? Klicka här