Bygga Takterrass & Takaltan i Stockholm

En takterrass är som en balkong eller en altan fast mycket bättre. Om du är på jakt efter en byggfirma med stor vana av att uppföra takterrasser med känsla för finish och detaljer har du hittat helt rätt. Vi har under många år byggt takterrasser med hänsyn till byggnaders befintliga arkitektur och kan titta tillbaka på en lång rad nöjda kunder. Kontakta oss redan idag för att få en kostnadsfri offert för en takterrass. i hela Stockholmsområdet.

Bygga Takterrass

Vi bygger takterrasser åt alla slags kunder 

Bygga Takaltan

Våra duktiga hantverkare har kompetens för att bygga takterrasser på alla slags tak

Bygga Terrass på Tak

Vi kan genomföra hela projektet från början till slut

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.






  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Byggfirman som Bygger din Takterrass i Stockholm En totalentreprenör från bygglov till färdig terrass på tak

  Takterrasser för alla slags tak

  Våra duktiga hantverkare har kompetens för att bygga takterrasser på alla slags tak. Vi bygger din takterrass på papptak, plåttak eller tegeltak. Självklart är all vår personal utbildad och certifierad inom sina respektive specialistområden. Vi jobbar dessutom under högt ställda kvalitetskrav för att både möta våra kunders och våra egna förväntningar. Av de skälen garanterar vi att vi kommer att leverera ett resultat du blir nöjd med. En takterrass som kommer bringa glädje under många år. 

  Kontrollera om du behöver bygglov först

  Att bygga uteplats på taket är ett bra beslut. Det är inte bara det att du, dina vänner och din familj får en fin plats att spendera varma sommarkvällar på. En solterass ger dessutom fastigheten ett högre marknadsvärde. Det är viktigt att påpeka att det kan krävas bygglov för att omvandla delar av ditt tak till en takterrass. Vi rekommenderar därför att du kontaktar stadsbyggnadskontoret i din hemkommun i ett tidigt skede.

  Professionella byggjobb åt alla slags kunder

  Vi bygger takterrasser åt alla slags kunder så som privat- och företagskunder, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Om du har ett tak som du tycker skulle lämpa sig för en terass gör vi gärna ett platsbesök för att inspektera förutsättningarna. Detta gör vi självklart kostnadsfritt och tar därefter fram ett kostnadsförslag, som du också får gratis.

  Vi kan genomföra hela projektet från början till slut

  Vi kan ta oss an hela eller delar av ett bygge beroende på dina önskemål. Fördelen med totalentreprenad, där vi gör hela jobbet, är att alla arbetsmoment utförs utifrån samma högt ställda kvalitetskrav samt av rutinerade hantverkare.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!





   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-403 04 735
   Mail: offert@bygga-stockholm.se

   Ska ni en Bygga Takterrass i Stockholm? Anlita ett Stockholmsbaserat byggföretag med lång erfarenhet

   Kan du bygga takterrass billigare med rotavdraget?

   Du kan ha rätt att använda dig av skattereduktionen som kallas för ROT-avdraget vid bygge av takterrass. Den mest grundläggande förutsättningen du måste uppfylla är att du vill att vi ska bygga på en privat bostad som du själv äger och bor i. Om du uppfyller det villkoret har du möjligheten att sänka kostnaden för bygget med upp till 50 000 kronor, eller 30% av den totala kostnaden. Kontakta Skatteverket för att få mer information och kontrollera om du har rätt till avdraget. Om du har det hjälper vi dig med pappersarbetet kring avdraget.

   Kontakta oss för en gratis offert för din takterrass

   Om du har outnyttjad takyta som bara väntar på att användas är det bara att göra slag i saken. Kontakta oss så pratar vi om dina önskemål. Utifrån samtalet tar vi fram en offert som du får av oss gratis och utan krav på motprestation från din sida. Om du väljer att ge oss jobbet sätter vi igång arbetet så snart det fungerar bäst. Välkommen!

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   När vi ville ha ett nytt fritidshus till trädgården vände vi oss till Byggaren i Stockholm. Vi bor i Åkersberga, men trots avståndet var punktligheten stor. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre än vi vågat hoppas. Vi rekommenderar!

   Lena S, Åkersberga

   Har anlitat Byggaren i Stockholm ett par gånger. Alltid perfekt resultat oavsett vad det är de utför för jobb. Trevligt bemötande med och mycket hjälp vid val av material och liknande. Proffsig projektledare som tog sig tid att lyssna på våra idéer och behov.

   Mats L, Liljeholmen

   När vi drabbades av fuktskador på villan blev stressen stor, men Byggaren i Stockholm kunde lugna oss genom att pedagogiskt förklara hur det kunde åtgärdas. Sen genomförde de arbetet och allt skedde enligt deras planering. Perfekt för oss.

   Thomas Y, Enskede

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid byggnationer i Stockholm, Sörmland & Uppland

   Behöver vi söka bygglov?

   Det beror på vilket arbete som ska göras. Generellt behövs bygglov bara om byggnaden kommer ändra storlek eller karaktär. Gäller det bara reparationer behövs inte bygglov. Om du är osäker kan du kontakta oss så kan vi komma förbi och se över byggnationen.

   Vad är ROT-avdraget?

   ROT-avdraget är ett skatteavdrag för privatpersoner och fastighetsägare. Det gäller inte för arbeten som görs för företag. ROT-avdraget hjälper er att sänka arbetskostnaden med 30 %, vilket innebär en rätt rejäl sänkning av den totala kostnaden.

   Hur många kontaktpersoner kommer vi ha?

   När du anlitar Bygga Stockholm har ni en och samma kontaktperson under hela processen. Detta är för att vi är en totalentreprenör som tar hand om hela projektet och alla hantverkare på arbetsplatsen. Det innebär att ni kan slappna av i lugn och ro.

   Hur mycket kostar det att bygga altan?

   Det kan variera mycket för vad kostnaden blir för att bygga en altan. Kostnaden beror bland annat på hur stort arbete som behöver göras och vilka material som används. För att få en fri offert med kostnadsförslag kan du vända dig till oss på Bygga Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!





    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-403 04 735
    Mail: offert@bygga-stockholm.se

    Offert? Klicka här