Bygga Takterrass i Stockholm

En takterrass är som en balkong eller en altan fast mycket bättre. Om du är på jakt efter en byggfirma med stor vana av att uppföra takterrasser med känsla för finish och detaljer har du hittat helt rätt. Vi har under många år byggt takterrasser med hänsyn till byggnaders befintliga arkitektur och kan titta tillbaka på en lång rad nöjda kunder. Kontakta oss redan idag för att få en kostnadsfri offert för en takterrass. i hela Stockholmsområdet.

Bygga Takterrass

Vi bygger takterrasser åt alla slags kunder 

Bygga Takaltan

Våra duktiga hantverkare har kompetens för att bygga takterrasser på alla slags tak

Bygga Terrass på Tak

Vi kan genomföra hela projektet från början till slut

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Byggfirman som Bygger din Takterrass i Stockholm En totalentreprenör från bygglov till färdig terrass på tak

Takterrasser för alla slags tak

Våra duktiga hantverkare har kompetens för att bygga takterrasser på alla slags tak. Vi bygger din takterrass på papptak, plåttak eller tegeltak. Självklart är all vår personal utbildad och certifierad inom sina respektive specialistområden. Vi jobbar dessutom under högt ställda kvalitetskrav för att både möta våra kunders och våra egna förväntningar. Av de skälen garanterar vi att vi kommer att leverera ett resultat du blir nöjd med. En takterrass som kommer bringa glädje under många år. 

Kontrollera om du behöver bygglov först

Att bygga uteplats på taket är ett bra beslut. Det är inte bara det att du, dina vänner och din familj får en fin plats att spendera varma sommarkvällar på. En solterass ger dessutom fastigheten ett högre marknadsvärde. Det är viktigt att påpeka att det kan krävas bygglov för att omvandla delar av ditt tak till en takterrass. Vi rekommenderar därför att du kontaktar stadsbyggnadskontoret i din hemkommun i ett tidigt skede.

Professionella byggjobb åt alla slags kunder

Vi bygger takterrasser åt alla slags kunder så som privat- och företagskunder, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Om du har ett tak som du tycker skulle lämpa sig för en terass gör vi gärna ett platsbesök för att inspektera förutsättningarna. Detta gör vi självklart kostnadsfritt och tar därefter fram ett kostnadsförslag, som du också får gratis.

Vi kan genomföra hela projektet från början till slut

Vi kan ta oss an hela eller delar av ett bygge beroende på dina önskemål. Fördelen med totalentreprenad, där vi gör hela jobbet, är att alla arbetsmoment utförs utifrån samma högt ställda kvalitetskrav samt av rutinerade hantverkare.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Johan Morelius & Andreas Lindström
Projektledare

Nummer: 08-403 04 735
Mail: offert@bygga-stockholm.se

Ska ni en Bygga Takterrass i Stockholm? Anlita ett Stockholmsbaserat byggföretag med lång erfarenhet

Kan du bygga takterrass billigare med rotavdraget?

Du kan ha rätt att använda dig av skattereduktionen som kallas för ROT-avdraget vid bygge av takterrass. Den mest grundläggande förutsättningen du måste uppfylla är att du vill att vi ska bygga på en privat bostad som du själv äger och bor i. Om du uppfyller det villkoret har du möjligheten att sänka kostnaden för bygget med upp till 50 000 kronor, eller 30% av den totala kostnaden. Kontakta Skatteverket för att få mer information och kontrollera om du har rätt till avdraget. Om du har det hjälper vi dig med pappersarbetet kring avdraget.

Recensioner Se vad våra kunder säger

När vi ville ha ett nytt fritidshus till trädgården vände vi oss till Byggaren i Stockholm. Vi bor i Åkersberga, men trots avståndet var punktligheten stor. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre än vi vågat hoppas. Vi rekommenderar!

Lena S, Åkersberga

Har anlitat Byggaren i Stockholm ett par gånger. Alltid perfekt resultat oavsett vad det är de utför för jobb. Trevligt bemötande med och mycket hjälp vid val av material och liknande. Proffsig projektledare som tog sig tid att lyssna på våra idéer och behov.

Mats L, Liljeholmen

När vi drabbades av fuktskador på villan blev stressen stor, men Byggaren i Stockholm kunde lugna oss genom att pedagogiskt förklara hur det kunde åtgärdas. Sen genomförde de arbetet och allt skedde enligt deras planering. Perfekt för oss.

Thomas Y, Enskede

Kontakta oss för en gratis offert för din takterrass

Om du har outnyttjad takyta som bara väntar på att användas är det bara att göra slag i saken. Kontakta oss så pratar vi om dina önskemål. Utifrån samtalet tar vi fram en offert som du får av oss gratis och utan krav på motprestation från din sida. Om du väljer att ge oss jobbet sätter vi igång arbetet så snart det fungerar bäst. Välkommen!

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Johan Morelius & Andreas Lindström
Projektledare

Nummer: 08-403 04 735
Mail: offert@bygga-stockholm.se

Offert? Klicka här