Bygga Badrum i Stockholm

Byggaren i Stockholm är en byggfirma som är specialister på badrumsbyggnationer i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med att renovera eller bygga om badrummet. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Badrumsbyggnation

Vi erbjuder nyproduktion av badrum med totalentreprenad

Badrumsrenovering

Vi renoverar badrum, skräddarsydda efter dina önskemål & behov

Badrumsombyggnad

Vi hjälper dig bygga om ert badrum!

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Byggfirman bygger eller renoverar ditt badrum i Stockholm Höj värdet på din fastighet med ett nytt badrum!

Vi gör verklighet av din vision

Att renovera badrummet kan vara ett sätt att ge det nytt liv. Vi finns tillgängliga för uppdrag som innefattar badrumsrenoveringar eller byggen i hela Stor-Stockholm. Vi tar uppdrag i innerstadsområden som Vasastan eller Gamla stan såväl som i kranskommuner som exempelvis Enköping, Kungsängen eller Södertälje.

Du kan räkna med att bli nöjd!

När vi tar ett uppdrag kan du, alldeles oavsett vart du bor, alltid räkna med att du får ett jobb som du kommer att bli nöjd med.

Badrumsrenovering på Totalentreprenad – garanterat hög finish

Vi har hantverkare som har expertis inom alla områden som kan tänkas behövas vid badrumsrelaterade arbeten. Från plattsättare till andra hantverkare som alla är certifierade och har utbildning i att arbeta med badrum. I och med att vårt team rymmer all kompetens som kan tänkas behövas är vi ett byggbolag som kan ta ett projekt hela vägen från början fram till mål.

Endast en kontaktperson under hela processen

För din trygghets skull får du en kontaktperson som du kan kontakta genom hela den period då arbetet fortgår. Samtidigt blir också kvaliteten på arbetet högre då hela processen har en projektledning. Alla inblandade jobbar då utifrån samma högt ställda kvalitetskrav.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Johan Morelius & Andreas Lindström
Projektledare

Nummer: 08-403 04 735
Mail: offert@bygga-stockholm.se

Vi renoverar och bygger nya badrum i Stockholm

Du behöver inget bygglov för att bygga om eller renovera ett badrum. Du behöver inte heller bygglov för att bygga ett nytt badrum – förutsatt att det byggs i en redan befintlig fastighet. Att renovera kan vara ett sätt att ge rummet ett lyft, såväl som en åtgärd som vidtas för att undvika vattenskador.

Vi lämnar garantier och lämnar aldrig ett arbete förrän du är nöjd

Vi tar uppdrag både för privata och kommersiella aktörer. Vi lämnar aldrig ifrån oss ett slutfört arbete utan garanti, eller utan att du är nöjd.

Uppgradering med badrumsombyggnad höjer värdet på din fastighet

Oavsett om din målsättning är att ge ditt badrum ett ansiktslyft, lite mer lyx eller vill förebygga eller reparera skador kan du se insatsen som en investering. Ett renoverat badrum höjer priset på fastigheten, lokalen eller lägenheten vid en försäljning. Om det är badrummet i ditt hem ökar du samtidigt bruksvärdet.

Låt alltid professionella hantverkare ta hand om ditt badrum

Badrum ställer särskilt höga krav på att byggjobb ska utföras enligt etablerade byggnormer. Fukt är ju typiskt sett någonting man vill undvika i ett hus, samtidigt som det är oundvikligt i ett badrum. Därför är det särskilt viktigt att just det rummet hanteras av hantverkare som kan uppfylla kraven med hänsyn till säkerhet och hållbarhet.

Låt oss ge dig en kostnadsfri offert

Du är välkommen att höra av dig till oss för att presentera din idé så återkommer vi med en offert, helt gratis. I vissa fall kan det bli nödvändigt för oss att besöka dig på plats för att kunna avgöra exakt vad det kostar. Särskilt vid större uppdrag. Badrumsrenoveringar ger dig rätt till ROT-avdrag. För att göra det så enkelt som möjligt för dig kan vi hjälpa dig med pappersarbetet som berör ROT-avdraget.

Recensioner Se vad våra kunder säger

När vi ville ha ett nytt fritidshus till trädgården vände vi oss till Byggaren i Stockholm. Vi bor i Åkersberga, men trots avståndet var punktligheten stor. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre än vi vågat hoppas. Vi rekommenderar!

Lena S, Åkersberga

Har anlitat Byggaren i Stockholm ett par gånger. Alltid perfekt resultat oavsett vad det är de utför för jobb. Trevligt bemötande med och mycket hjälp vid val av material och liknande. Proffsig projektledare som tog sig tid att lyssna på våra idéer och behov.

Mats L, Liljeholmen

När vi drabbades av fuktskador på villan blev stressen stor, men Byggaren i Stockholm kunde lugna oss genom att pedagogiskt förklara hur det kunde åtgärdas. Sen genomförde de arbetet och allt skedde enligt deras planering. Perfekt för oss.

Thomas Y, Enskede

Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Vad innebär totalentreprenad?

Totalentreprenad är när ett företag ansvarar för hela projektet, från planering, till styrning av hantverkare & utfört arbete. När du anställer Byggaren i Stockholm så har du endast en kontaktperson under projektets gång och du slipper oroa dig.

När behöver man söka bygglov?

Det beror på vilket arbete som ska göras. Generellt behövs bygglov bara om byggnaden kommer ändra storlek eller karaktär. Gäller det bara reparationer behövs inte bygglov. Om du är osäker kan du kontakta oss så kan vi komma förbi och se över byggnationen.

Vem har vi kontakt med under byggprocessen?

När du anlitar Bygga Stockholm har ni en och samma kontaktperson under hela processen. Detta är för att vi är en totalentreprenör som tar hand om hela projektet och alla hantverkare på arbetsplatsen. Det innebär att ni kan slappna av i lugn och ro.

Vad är ROT-avdrag?

ROT-avdraget är ett skatteavdrag för privatpersoner och fastighetsägare. Det gäller inte för arbeten som görs för företag. ROT-avdraget hjälper er att sänka arbetskostnaden med 30 %, vilket innebär en rätt rejäl sänkning av den totala kostnaden.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Johan Morelius & Andreas Lindström
Projektledare

Nummer: 08-403 04 735
Mail: offert@bygga-stockholm.se

Offert? Klicka här