Byggföretag i Mariefred & Nykvarn

Om du letar efter en kompetent byggfirma som värderar trevlig kommunikation, proffsiga renoveringar och kompetenta hantverkare, har du hittat rätt. Vi utför ombyggnation, nybyggnation och renovering i Nykvarn och Mariefred med omnejd.

Nybyggnation

Lång erfarenhet av byggnation av uterum, altaner, garage och attefallshus.

Renovering

Kompletta tjänster inom köksrenovering, badrumsrenovering, tvättrumsrenovering, fasadrenonovering m.fl.

Om- & Tillbyggnad

Tillbyggnad av takfönster, takterrass & takkupa.

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni en Byggfirma i Mariefred & Nykvarn? Kontakta oss i dag om du behöver erfarna snickare och hantverkare för din renovering i Sörmland

  Professionell och säker kontorsrenovering i Mariefred

  Vår kundkrets består av privata hushåll, större kommersiella fastigheter, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, med mera. Vårt team av snickare, målare och andra specialister hjälper till med både mindre justeringar åt privatpersoner och större byggprojekt. Vi har lång erfarenhet av totalentreprenad där vi är projektledare för större byggprojekt med flera involverade parter.

  Byggarbeten i hela Sörmland & Södra Stockholm

  och har bland annat jobbar i Mariefred, Sörmland, Åkers styckebruk, Slottsbrinken, Kalkudden, Hedlandet, Marielund, Läggesta, Ärja, Järsta, Nykvarn, Mariekäll, Glasberga. Järna, Mörkö, Oaxen, Norsborg, Blombacka, Bårsta, Karlhovshage, Brunnsäng och Igelsta.

  Expertkompetens inom bygg och renovering i Nykvarn

  Det spelar ingen roll varför du vill anlita ett byggföretag – vi kan hantera i princip alla situationer. Vi har bland annat erfarenhet och specialister inom följande områden:

  • Panelbyten
  • Bygge av gäststuga
  • Bygge av garage
  • Takläggning och takbyte
  • Köksrenovering
  • Källarrenovering
  • Dränering
  • Fasadarbeten
  • Isolering

  Mer än 20 år i byggbranschen

  Tack vare vår långa närvaro i branschen har vi samlat upp lojala och duktiga medarbetare som delar vår syn på tydlig och trevlig kommunikation, respekt för tidsplaner och noggrant utförda jobb. Att du som kund blir nöjd med slutresultatet är så klart viktigast, men vi kämpar samtidigt alltid för att processen ska påverka din vardag så lite som möjligt, och att allt är snyggt och prydligt när vi lämnar din fastighet.

  Prisförslag och platsbesök utan kostnad

  Oavsett om du är privatperson, företag eller stiftelse erbjuder vi alltid gratis platsbesök. Vi åker ut till dig och ser hur vi kan hjälpa till. Sedan ger vi snabbt en offert (så klart också utan kostnad) som du i lugn och ro kan överväga. Vi rekommenderar också att använda ditt rotavdrag om du är privatperson och anlitar oss. Det kan spara in många tusenlappar!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-403 04 735
   Mail: offert@bygga-stockholm.se

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid byggnationer i Stockholm, Sörmland & Uppland

   Behöver vi söka bygglov?

   Det beror på vilket arbete som ska göras. Generellt behövs bygglov bara om byggnaden kommer ändra storlek eller karaktär. Gäller det bara reparationer behövs inte bygglov. Om du är osäker kan du kontakta oss så kan vi komma förbi och se över byggnationen.

   Vad är ROT-avdraget?

   ROT-avdraget är ett skatteavdrag för privatpersoner och fastighetsägare. Det gäller inte för arbeten som görs för företag. ROT-avdraget hjälper er att sänka arbetskostnaden med 30 %, vilket innebär en rätt rejäl sänkning av den totala kostnaden.

   Hur många kontaktpersoner kommer vi ha?

   När du anlitar Bygga Stockholm har ni en och samma kontaktperson under hela processen. Detta är för att vi är en totalentreprenör som tar hand om hela projektet och alla hantverkare på arbetsplatsen. Det innebär att ni kan slappna av i lugn och ro.

   Hur mycket kostar det att bygga altan?

   Det kan variera mycket för vad kostnaden blir för att bygga en altan. Kostnaden beror bland annat på hur stort arbete som behöver göras och vilka material som används. För att få en fri offert med kostnadsförslag kan du vända dig till oss på Bygga Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-403 04 735
    Mail: offert@bygga-stockholm.se

    Offert? Klicka här