Byggfirma i Stockholm

Byggaren i Stockholm är ett byggföretag som utför alla vanligt förekommande nybyggnationer, ombyggnationer & renoveringar i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med att bygga hus, garage, carport, altan, fritidshus eller attefallshus. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt prisförslag!

Husbyggen

Vi utför husbyggnation av villor, fritidshus, attefallshus m.m.

Bygga Uterum

Vi bygger altaner, pool & uterum till trädgården

Bygga Garage

Garage, carport- & förrådsbyggnationer

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Våra Byggtjänster i Stockholm Ett byggbolag från start till mål för dina byggprojekt

  Bygga Garage

  Funderar ni på att bygga ett garage? När du anlitar vårt byggbolag får du en totalentreprenör med expertisen att slutföra alla moment ett garagebygge innebär. Om du kompletterar din fastighet med ett garage är det en bra investering som ökar både bruksvärdet och det ekonomiska värdet.

  Bygga Uterum

  Ett inglasat uterum är en dröm för många. En plats att spendera varma sommarkvällar på oavsett om solen skiner eller regnet öser ner. Eller varför inte som en grön oas full av härliga växter? Våra snickare, glasmästare och målare ser till att bygget blir genomfört enligt konstens alla regler. 

  Bygga Hus

  Drömmer du om att bo i ett hus byggt utifrån dina egna specifikationer? Då är du inte ensam. Ditt hem är din borg och när det gäller tryggheten och lugnet ett välbyggt hem kan ge finns det inga genvägar. Vårt team omfattar all expertis som krävs för att bygga ett hus, från att grunden grävs till den sista finishen. Vi kan även hjälpa er riva huset.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-403 04 735
   Mail: offert@bygga-stockholm.se

   Söker ni efter en erfaren byggare i Stockholm? Anlita en byggfirma med rätt kompetens och känsla för detaljer

   Om Byggaren i Stockholm

   Vi är ett byggföretag som är verksamma i Stor-Stockholm som kan ta oss an många olika typer av byggprojekt. Under vår verksamhets historia har vi så långt jobbat med många olika kunder. Från företagskunder till bostadsrättsföreningar och, självklart, privatpersoner. Det har alltid slutat med att kunden varit nöjd.

   Vi får jobbet gjort!

   Det spelar ingen roll om det handlar om att bygga ett litet fritidshus eller en villa från grunden – vårt team av hantverkare med olika typer av expertis får jobbet gjort

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   När vi ville ha ett nytt fritidshus till trädgården vände vi oss till Byggaren i Stockholm. Vi bor i Åkersberga, men trots avståndet var punktligheten stor. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre än vi vågat hoppas. Vi rekommenderar!

   Lena S, Åkersberga

   Har anlitat Byggaren i Stockholm ett par gånger. Alltid perfekt resultat oavsett vad det är de utför för jobb. Trevligt bemötande med och mycket hjälp vid val av material och liknande. Proffsig projektledare som tog sig tid att lyssna på våra idéer och behov.

   Mats L, Liljeholmen

   När vi drabbades av fuktskador på villan blev stressen stor, men Byggaren i Stockholm kunde lugna oss genom att pedagogiskt förklara hur det kunde åtgärdas. Sen genomförde de arbetet och allt skedde enligt deras planering. Perfekt för oss.

   Thomas Y, Enskede

   Målgrupper Vi hjälper både större och mindre kunder. Bland annat privatpersoner, fastighetsägare och BRF:er!

   Privatperson

   Vi har stor erfarenhet av att hjälpa privatkunder uppnå sina drömmars hem. När du anlitar oss får du tillgång till ett arbetslag som kan ta vid i vilket skede som helst av processen. Har du en vision om ett drömhem som du inte vet hur du ska konkretisera?

   Fastighetsägare

   Som fastighetsägare finns det mycket du kan göra på fastigheten. Vi kan bygga attefallshus, pool, carport, garage, förråd, altan och mycket annat. Hör av dig till oss om du har ett byggprojekt för tomten eller om du har funderingar kring eventuellt ROT-avdraget.

   Bostadsrättförening

   Byggaren i Stockholm kan hjälpa bostadsrättsföreningar med ny- och tillbyggen. Exempelvis garage, byggnader för källsortering, soprum, cykelförvaring och mycket annat. Hör av er till oss så börjar vi spåna kring ert projekt.

   Företag

   Byggaren i Stockholm står beredda att bistå med vårt hantverk och vårt kunnande till företagskunder av alla de slag. Det inkluderar att jobba som underentreprenör vid stora byggprojekt såväl som till- och nybyggnationer för företagskunder i andra branscher.

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid byggnationer i Stockholm, Sörmland & Uppland

   Behöver vi söka bygglov?

   Det beror på vilket arbete som ska göras. Generellt behövs bygglov bara om byggnaden kommer ändra storlek eller karaktär. Gäller det bara reparationer behövs inte bygglov. Om du är osäker kan du kontakta oss så kan vi komma förbi och se över byggnationen.

   Vad är ROT-avdraget?

   ROT-avdraget är ett skatteavdrag för privatpersoner och fastighetsägare. Det gäller inte för arbeten som görs för företag. ROT-avdraget hjälper er att sänka arbetskostnaden med 30 %, vilket innebär en rätt rejäl sänkning av den totala kostnaden.

   Hur många kontaktpersoner kommer vi ha?

   När du anlitar Bygga Stockholm har ni en och samma kontaktperson under hela processen. Detta är för att vi är en totalentreprenör som tar hand om hela projektet och alla hantverkare på arbetsplatsen. Det innebär att ni kan slappna av i lugn och ro.

   Hur mycket kostar det att bygga altan?

   Det kan variera mycket för vad kostnaden blir för att bygga en altan. Kostnaden beror bland annat på hur stort arbete som behöver göras och vilka material som används. För att få en fri offert med kostnadsförslag kan du vända dig till oss på Bygga Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-403 04 735
    Mail: offert@bygga-stockholm.se

    Offert? Klicka här