Byggföretag i Åkers Styckebruk & Strängnäs

Går du i tankar att renovera villan eller sommarstugan? Är fasaden i behov av tvätt eller renovering? Välkommen till oss! Vi är ett byggföretag med bred kompetens och hög specialistkunskap. Vi kan ta oss an de flesta bygg- och renoveringsprojekt i Styckebruk och Strängnäs med omnejd.

Nybyggnation

Nybyggnation av hus, uthus, attefallshus och garage.

Renovering

Noggrann och högkvalitativ köks- och badrumsrenovering.

Om- & Tillbyggnad

Tillbyggnad av takfönster, takterrass & takkupa. Alltid behöriga och certifierade medarbetare

Behöver du Hjälp?

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Lokal Byggfirma i Åkers Styckebruk & Strängnäs Våra snickare och hantverkare har lång erfarenhet och hög kompetens inom olika inriktningar av bygg i Sörmland

  Husrenovering som håller måttet

  Vi har över 20 års erfarenhet av byggbranschen och har samlat på oss de bästa hantverkarna och snickarna i hela landet. Vi är certifierade inom en rad olika områden och tar oss an både små och stora projekt. Våra kunder är både privatpersoner och företag i bland annat Strängnäs, Sörmland, Ulvhäll, Abborreberget, Löt, Malmby, Mariefred, Åkers Styckebruk, Vansö, Ulvhäll, Stallarholmen, Västra Åkerby, Eldsundsviken, Tosterö, Vannesta och Sundby park.

  Tydlig och trevlig kommunikation

  Vi tror på att bemöta branschkollegor och kunder med respekt, och på noggrann planering. Det har gjort att vi har ett brett kontaktnät i hela Strängnäs med omnejd, och tar gärna rollen som totalentreprenör där vi sköter större bygg- eller renoveringsprojekt. Kontakta oss i dag om du behöver erfarna snickare och hantverkare för din renovering.

  Anlita en byggfirma med rutin

  Vi erbjuder bland annat följande tjänster:

  • Hyresgästanpassning
  • Ombyggnation
  • Nybyggnation
  • Kontorsrenovering
  • Byte av träfasad
  • Fasadrenovering

  Nyttja rätten till rotavdrag som privatperson

  Om du är privatperson och anlitar oss kan du få rotavdrag. Upp till 50 000 kronor per år och person är möjligt att få avskrivet på själva arbetskostnaden. Hör av dig om du vill veta mer. Våra platsbesök och offerter är alltid kostnadsfria så att du inte behöver känna dig låst till något när du kontaktar oss. Vi är så pass säkra att vi ger bäst resultat till rimliga priser och att du i slutändan väljer oss!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-403 04 735
   Mail: offert@bygga-stockholm.se

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid byggnationer i Stockholm, Sörmland & Uppland

   Behöver vi söka bygglov?

   Det beror på vilket arbete som ska göras. Generellt behövs bygglov bara om byggnaden kommer ändra storlek eller karaktär. Gäller det bara reparationer behövs inte bygglov. Om du är osäker kan du kontakta oss så kan vi komma förbi och se över byggnationen.

   Vad är ROT-avdraget?

   ROT-avdraget är ett skatteavdrag för privatpersoner och fastighetsägare. Det gäller inte för arbeten som görs för företag. ROT-avdraget hjälper er att sänka arbetskostnaden med 30 %, vilket innebär en rätt rejäl sänkning av den totala kostnaden.

   Hur många kontaktpersoner kommer vi ha?

   När du anlitar Bygga Stockholm har ni en och samma kontaktperson under hela processen. Detta är för att vi är en totalentreprenör som tar hand om hela projektet och alla hantverkare på arbetsplatsen. Det innebär att ni kan slappna av i lugn och ro.

   Hur mycket kostar det att bygga altan?

   Det kan variera mycket för vad kostnaden blir för att bygga en altan. Kostnaden beror bland annat på hur stort arbete som behöver göras och vilka material som används. För att få en fri offert med kostnadsförslag kan du vända dig till oss på Bygga Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-403 04 735
    Mail: offert@bygga-stockholm.se

    Offert? Klicka här